Πολάκης ηγεσία ΣΥΡΙΖΑ: Ηχητικό ντοκουμέντο με την εισήγησή του

Ηχητικό ντοκουμέντο με την εισήγηση του Παύλου Πολάκη, o οποίος έθεσε θέμα ηγεσίας κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο συγκεκριμένο ηχητικό ο ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων -που παραμένει ωστόσο στον ΣΥΡΙΖΑ- θέτει θέμα ηγεσίας στο κόμμα της αξιωματικής

αντιπολίτευσης υποστηρίζοντας πως χρειάζονται μεγάλες αλλαγές και σύντομα ενώ υπογραμμίζει πως «σε ό,τι με αφορά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’ αυτό». «Με την κατάσταση αυτή τη στιγμή στο κόμμα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε σοβαρή διεκδίκηση μεγάλης κυβερνητικής αλλαγής», ακούγεται να λέει στην εισήγησή του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΠΓ, κάτι που θεωρήθηκε από πολλούς ως προάγγελος υποψηφιότητας. Στην ομιλία του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «με την κατάσταση αυτή τη στιγμή στο κόμμα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε σοβαρή διεκδίκηση μεγάλης κυβερνητικής αλλαγής. Παράγουμε πολλή περισσότερη παραπολιτική ύλη από πολιτική γραμμή».

ΗΧΗΤΙΚΟ: Η αμφισβήτηση Πολάκη στο πρόσωπο του Κασσελάκη στη θυελλώδη συνεδρίαση της σημερινής ΠΓ και η πρόθεση διεκδίκησης της ηγεσίας.

Πηγή: https://t.co/GBLtflydN9 pic.twitter.com/gKG83KSLst

— Georghy Zhukov (@GeorghyZhukov) August 22, 2024

Ακόμα, τόνισε ότι «πρέπει να περάσουμε από την ηθικολογία  της συμπεριφοράς και τη θεωρητικολογία της απογειωμένης ιδεολογικοποίησης επί παντός επιστητού και επί οποιουδήποτε δικαιώματος, πρέπει να περάσουμε σε μία σαφή πολιτική γραμμή για να ρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη». Υπογράμμισε πως «χρειάζεται ένα πρόγραμμα λαϊκά κατανοητό, κοινωνικά αναγκαίο, σε σύγκρουση με τη διαπλοκή που να φέρνει ελπίδα στη νέα γενιά». «Δυστυχώς, η σημερινή μας ηγεσία κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το εξασφαλίσει. Γι’αυτό χρειάζονται μεγάλες αλλαγές και σύντομα. Και όσο με αφορά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’αυτό», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Ηχητικό,polakis, syriza, ichitiko