Πώς η VoIP μειώνει έως και 70% τα κόστη συμβατικής τηλεφωνίας

Θέλετε να μειώσετε τα κόστη συμβατικής τηλεφωνίας για την επιχείρησή σας; Θέλετε να βελτιστοποιήσετε στο έπακρο την επικοινωνία σας με τους πελάτες και τους υπαλλήλους σας; Η VoIP τηλεφωνία είναι η λύση που ψάχνετε! Τα τεράστια άλματα της τεχνολογίας έχουν αναδείξει την VoIP τηλεφωνία σε μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για την business επικοινωνία! Το πιο πιθανό είναι να έχετε απολαύσει πολλές φορές

τα οφέλη της χωρίς όμως να το γνωρίζετε. Έχετε μιλήσει ποτέ μέσω Messenger, Zoom ή Viber; Αν ναι, τότε έχει χρησιμοποιήσει VoIP τηλεφωνία.

Τι είναι όμως η VoIP τηλεφωνία;

Η VoIP τηλεφωνία, που προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Voice over Internet Protocol, αναφέρεται σε μια τεχνολογία που επιτρέπει τις φωνητικές κλήσεις μέσω σύνδεσης στο διαδίκτυο αντί μέσω της κλασικής αναλογικής τηλεφωνικής γραμμής. Αυτή η μοναδικότητά της να λειτουργεί μέσα από το Internet είναι που την καθιστά όχι μόνο μια πολυχρηστική τεχνολογία, αλλά και οικονομικά αποδοτική, που τείνει να ξεπερνά την παραδοσιακή τηλεφωνία.

5 μοναδικά πλεονεκτήματαΜειωμένο Κόστος Επικοινωνίας

Με την VoIP τηλεφωνία έχετε χαμηλότερο μηνιαίο κόστος, τόσο σε εγχώριες, όσο και σε διεθνείς κλήσεις. Χάρη στη VoIP τηλεφωνία μπορείτε να εξυπηρετείτε αρκετές ταυτόχρονες κλήσεις, να έχετε ταχύτατη εγκατάσταση των τηλεφωνικών συσκευών. Μάλιστα, επιλέγοντας την VOICELAND ως τον VoIP πάροχό σας, εξοικονομείτε έως και 70% στον τηλεφωνικό σας λογαριασμό διότι σε αντίθεση με τη συμβατική τηλεφωνία, δεν υπάρχουν κρυφές ή ελάχιστες χρεώσεις και η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο πραγματικής ομιλίας.

Απομακρυσμένη Εργασία & Τηλεδιάσκεψη

Με τη VoIP τηλεφωνία, μπορείτε να δέχεστε και να πραγματοποιείτε εισερχόμενες κλήσεις από οπουδήποτε στον κόσμο χρησιμοποιώντας το κινητό σας, το tablet ή το laptop σας. Έτσι, δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στο γραφείο σας για να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις. Ακόμη, σας δίνεται η δυνατότητα για web meetings διατηρώντας έτσι ώστε την επικοινωνία με τους συναδέλφους ή υπαλλήλους σας.

Επεκτασιμότητα

Καθώς οι επιχειρήσεις αναπτύσσονται συνεχώς αυξάνοντας το ανθρώπινο δυναμικό τους, με τη VoIP τηλεφωνία η προσθήκη επιπλέον καναλιών φωνής είναι εξαιρετικά απλή, σε αντίθεση με την παραδοσιακή τηλεφωνία. Αυτό επιτρέπει στις επιχειρήσεις να απολαμβάνουν όλες τις λειτουργίες ενός σύγχρονου τηλεφωνικού κέντρου σε ένα μόνο σύστημα στο Cloud.

Ασφάλεια & Εγγυημένη Διαθεσιμότητα

Η ασφάλεια είναι ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Τα στοιχεία σας και οι πληροφορίες που ανταλλάσσετε με τους συνεργάτες σας είναι πολύτιμες. Γι’ αυτό και η Voiceland σας παρέχει 100% κρυπτογράφηση επικοινωνίας και εγγυημένη διαθεσιμότητα υπηρεσιών με 99,97 SLA.

Τηλεφωνική Αριθμοδότηση

Τώρα μπορείτε να έχετε εμφανή επαγγελματική παρουσία παντού στην Ελλάδα & στο εξωτερικό, με αριθμό της πόλης που σας ενδιαφέρει, σε συνδυασμό με όλα τα πλεονεκτήματα της VoIP τηλεφωνίας και των Cloud Τηλεφωνικών Κέντρων. Μπορείτε να επιλέξετε από απλούς μέχρι premium αριθμούς αναβαθμίζοντας στην εικόνα της επιχείρησης σας.

Απαλλαχτείτε από τα άγχη και τα κόστη της συμβατικής τηλεφωνίας με την VoIP επικοινωνία!

Στην VOICELAND σας εγγυόμαστε:

Την ασφάλεια της επικοινωνίας σας, με 100% κρυπτογράφηση κλήσεων.Την διαθεσιμότητα των υπηρεσιών σας, με το SLA να φτάνει το 99,97% έτσι ώστε να μην χάνετε καμία κλήση.Την πιο αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη, με άμεση επίλυση των αιτημάτων σας.

Θέλετε να αλλάξετε κι εσείς σε VoIP; Eπικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τη διαδικασία μετάβασης και τους τρόπους που θα μειώσετε τα κόστη συμβατικής επικοινωνίας, αλλά και να βρούμε προσαρμοσμένες λύσεις στις δικές σας ανάγκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα