Πρεμιέρα θλάσεων

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που πάτησε ο Χουμπ Στέφενς το πόδι του στη Θεσσαλονίκη, κύλησε πολύ ομαλά.

Οι τραυματισμοί ήταν ελάχιστοι κι όχι πολύ σημαντικοί κι οι θλάσεις που έκαναν... πάρτι (για διάφορους λόγους) τις δύο προηγούμενες σεζόν, δεν έκαναν την εμφάνισή τους μέχρι και το φιλικό της Παρασκευής με τον Γάζωρο.

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς ανέφερε στο ιατρικό επιτελείο τους πόνους

που αισθανόταν στον τετρακέφαλο και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι υπέστη (σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) «μικρής έκτασης θλάση στον τετρακέφαλο και θα απουσιάσει 12-14 μέρες». Επομένως ο Σέρβος επιθετικός θα χάσει σίγουρα το δεύτερο παιχνίδι (την προσεχή Τετάρτη) με τη Μέταλιστ στο Χάρκοβο και πιθανότατα (ανάλογα με το πώς θα πάει η αποθεραπεία του) κι έναν αγώνα από τους επόμενους, ευρωπαϊκούς, του «Δικεφάλου».

Ο Χουμπ Στέφενς έχασε έναν μεσοεπιθετικό, που ενδεχομένως να χρειαστεί στον αγώνα με τους Ουκρανούς. Η εμπειρία του είναι δεδομένη και την παρούσα φάση κανένας δεν πρέπει να λείπει από έναν ΠΑΟΚ, που ήδη παρουσιάζει κενά στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Μετά τη συγκεκριμένη είδηση σίγουρα θα επισπευσθεί η διαδικασία συμφωνίας με ξένο μεσοεπιθετικό (αριστεροπόδαρο, μια κι ο Γεωργιάδης δεν μπορεί να σηκώσει όλο το βάρος στη συγκεκριμένη πλευρά κι ο Πόποβιτς θα πάει δανεικός) εγνωσμένης αξίας, που θα μπορεί να παίζει και πίσω από τον φορ.

ΑΠΩΝ Ο ΠΟΠΟΒΙΤΣ ΚΙ ΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Οδεύει προς Πλατανιά ο Πόποβιτς

Ο Δημήτρης Πόποβιτς, που κέρδισε τα «μπράβο» του Στέφενς για την απόδοσή του στο φιλικό με τον Γάζωρο, έχασε κι αυτός τη χθεσινή προπόνηση. Ο 18χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός προφυλάχθηκε λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στη γάμπα. Επίσης φαίνεται ότι ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες και γι' αυτό ο μικρός οδεύει για τον Πλατανιά.

ΠΗΓΗ SPORTDAY.GR

Keywords
Τυχαία Θέματα