Προστατευθείτε από την ακτινοβολία των τηλεφώνων- Δείτε τα πιο βλαβερά (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ολοι γνωρίζουμε για την επιβλαβή ακτινοβολία τους, ωστόσο εξακολουθούν να παραμένουν μια αναγκαιότητα στη σύγχρονη ζωή.

Τα κινητά τηλέφωνα εκπέμπουν μια επικίνδυνη μη ιοντίζουσα μορφή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που απορροφάται απ τους ιστούς και τα κύτταρα μας και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από ερευνητές από το Ινστιτούτο Επιστημών Weizmann στο Ισραήλ, 10 μόνο λεπτά με ένα κινητό τηλέφωνο μπορούν να προκαλέσουν αλλαγές στα κύτταρα του εγκεφάλου που συνδέονται με

την κυτταρική διαίρεση και τον καρκίνο.

Ο Δρ. John Bucher, Αναπληρωτής Διευθυντής των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, στο Εθνικό πρόγραμμα τοξικολογίας, κατέθεσε, «Μέχρι τώρα, με μόνο 10-12 χρόνια χρήση, υπάρχει μια ανησυχία για αύξηση στον καρκίνο του εγκεφάλου.

Το παιδικό κρανίο έχει μια διαμόρφωση που επιτρέπει τη βαθύτερη διείσδυση της ακτινοβολίας κινητών τηλεφώνων με δυνητικά μεγαλύτερο κίνδυνο. »

Η επιδημιολόγος Devra Davis του Πανεπιστημίου Πίτσμπουργκ προτείνει να το κινητό τηλέφωνο να μην βρίσκεται κοντά στο κεφάλι ή το σώμα, να χρησιμοποιούνται ενσύρματα ακουστικά ή το μεγάφωνο του τηλεφώνου. Τα παιδιά θα πρέπει να γράφουν μηνύματα αντί να κάνουν κάνουν κλήσεις, και οι έγκυες γυναίκες θα πρέπει να κρατάνε τα τηλέφωνα μακριά από την κοιλιά.

Παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο κ δείτε ποια είναι τα κινητά με την μεγαλύτερη ακτινοβολία.

Το άρθρο Προστατευθείτε από την ακτινοβολία των τηλεφώνων- Δείτε τα πιο βλαβερά (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα