Προθεσμία μέχρι τις 12 το μεσημέρι στον ΟΦΗ… αλλιώς αποβολή

Προθεσμία μέχρι σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι πήρε ο ΟΦΗ προκειμένου να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Λίγκας και να πληρώσει τους παίκτες ώστε να μην αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του ΟΦΗ θα πρέπει να παραιτηθείε άμεσα από την προσφυγή που έχει κάνει στα πολιτικά δικαστήρια όπου έχει κερδίσει την προσωρινή διαταγή παγώματος των πληρωμών ως τις 13 Φεβρουαρίου και ταυτόχρονα να πληρώσει τους παίκτες που έχουν καταθέσει προσφυγή και έχουν

δικαιωθεί.

Σε ότι αφορά το δεύτερο, από τον ΟΦΗ υποστηρίζουν ότι έχουν τη συγκατάθεση των οκτώ από τους δώδεκα ποδοσφαιριστές πως θα αποσύρουν τις προσφυγές υπογράφοντας διακανονισμό, λαμβάνοντας πρώτα ένα μικρό ποσό ως προκαταβολή.

Αν στον ΟΦΗ τα καταφέρουν ως τις 12 το μεσημέρι, τότε ο αγώνας με τον Παναιτωλικό που είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Τετάρτης, θα γίνει κανονικά. Σε αντίθετη περίπτωση, οι κρητικοί θα αποβληθούν από το πρωτάθλημα.

Εξερχόμενος από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής ο πρόεδρος, Γιώργος Μποροβήλος, επιβεβαίωσε ότι:

«Για το σοβαρό θέμα που υπάρχει με τον αγώνα, ΟΦΗ-Παναιτωλικός, δόθηκε διορία μέχρι αύριο στις 12 στην κρητική ΠΑΕ να τακτοποιήσει τα θέματα που έχουν ανακύψει. Εάν το πράξει η αναμέτρηση θα γίνει κανονικά, διαφορετικά θα ισχύσει η άρση του ορισμού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, αποφάσισε, μεταξύ των άλλων, το εξής: Αποφασίστηκε με ψήφους 13 υπέρ και 3 κατά (μειοψήφισαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και Skoda Ξάνθη), όπως ανακληθεί ο ορισμός του αγώνα Παναιτωλικός-ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, πλην αν μέχρι τις 12 το μεσημέρι της 14ης Ιανουαρίου 2015 η ΠΑΕ ΟΦΗ προσκομίσει όλα τα εκ του νόμου απαιτούμενα έγγραφα από τα οποία θα αποδεικνύεται η ικανοποίηση των οφειλών της προς ποδοσφαιριστές»

Keywords
Τυχαία Θέματα