Προβάδισμα πρόκρισης η Γιουβέντους – Ισοπαλία στο Ατλέτικο – Ρεάλ

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Γιουβέντους από τη Μονακό με τη νίκη της με 1-0 χθες το βράδυ στο Τορίνο, ενώ στον άλλο προημιτελικό Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης «άφησαν» τις διαφορές τους για το δεύτερο παιχνίδι του «Μπερναμπέου».

Οι «μπιανκονέρι» πήραν τη νίκη από τους Μονεγάσκους του Ζαρντίμ με εκτέλεση πέναλτι του Βιδάλ στο 57ο λεπτό της ανμέτρησης, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι παίκτες της Μονακό. Η «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου ήταν καλύτερη, όμως η άμυνα της Μονακό αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά πολύ ισχυρή και δυσκόλεψε τον τρόπο παιχνιδιού των γηπεδούχων.

Διαιτητής:

Π.Κράλοβετς (Τσεχία)

Κίτρινες: Καρβάλιο

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μ.Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο, Πίρλο (74΄ Μπαρτσάλι), Βιδάλ, Περέιρα (87΄ Στουράρο), Τέβες, Μοράτα (83΄ Μάτρι).

ΜΟΝΑΚΟ (Λ.Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Ραγκί (71΄ Μπερμπάτοφ), Ρ.Καρβάλιο, Αμπντενούρ, Κιρζάβα, Φαμπίνιο, Κοντόγκμπια, Μουτίνιο, Καράσκο, Μαρσιάλ (87΄ Μ.Καρβάλιο), Ντιράρ (51΄ Μπερνάρντο Σίλβα).

Στον άλλο ημιτελικό οι δύο ομάδες της Μαδρίτης, η Ατλέτικο και η Ρεάλ, θα λύσουν τις διαφορές τους στην έδρα των «μερένχες», το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στις 22 Απριλίου.

Η Ρεάλ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης και η Ατλέτικο στην επανάληψη, ενώ και οι δύο έδωσαν μεγάλο βάρος στο αμυντικό τομέα του παιχνιδιού τους, ενώ το ματς πολλές φορές ήταν σκληρό. Το τελικό 0-0 είναι σίγουρα δίκαιο.

Διαιτητής: Μ.Μάζιτς (Σερβία)

Κίτρινες: Μάντζουκιτς, Γκαρσία, Σουάρεθ – Ράμος, Μαρσέλο (χάνει το επόμενο ματς)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντ.Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Σικέιρα, Γκάμπι, Σουάρεθ, Κόκε (83΄ Τόρες), Τουράν, Γκριζμάν (77΄ Ραούλ Γκαρσία), Μάντζουκιτς

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κ.Αντσελότι): Κασίγιας, Βαράν, Ράμος, Καρβαχάλ (85΄ Αρμπελόα), Μαρσέλο, Κρόος, Μόντριτς, Ροντρίγκες, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (76΄ Ίσκο).

Σήμερα θα διεξαχθούν οι άλλοι δύο ημιτελικοί μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα και Πόρτο – Μπάγερν Μονάχου.

Keywords
Τυχαία Θέματα