«Πυκνώνουν τα σύννεφα» στο γάμο Τραμπ – Μελάνια: Τα σημάδια που «δείχνουν» διαζύγιο (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ότι ο γάμος του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ περνάει μία παρατεταμένη κρίση είναι γνωστό.

Εξάλλου ακόμη κι ο συγγραφέας του βιβλίου “Fire and Fury”, Μάικλ Γουλφ επιβεβαίωσε ότι το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ είναι το πρώτο από την εποχή του Tζ.Φ.Κένεντι και της Τζάκι που κοιμάται σε χωριστές κρεβατοκάμαρες.

Φήμες θέλουν μάλιστα τον Ντόναλντ Τραμπ και τη Μελάνια να βλέπονται με διαστήματα αρκετών ημερών.

Πάντως, η

Πρώτη Κυρία εκπλήρωνε έως τώρα τα τυπικά καθήκοντα που απορρέουν από το ρόλο της εμφανιζόμενη στο πλευρό του όποτε ήταν απαραίτητο. Ωστόσο η πρόσφατη απόφασή της Μελάνια να ακυρώσει τη Δευτέρα -ανήμερα μάλιστα της 13ης επετείου του γάμου τους- το ταξίδι με τον άνδρα της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός «φούντωσε» τις φήμες, οι οποίες, σύμφωνα με περιοδικά lifestyle των ΗΠΑ, θέλουν το προεδρικό ζεύγος να βρίσκεται στα πρόθυρα του διαζυγίου.

Σημειωτέον ότι ούτε η Μελάνια ούτε ο Τραμπ είπαν κάτι για την επέτειό τους, σε αντίθεση με τα ζεύγη Ομπάμα και Μπους

Λίγες μέρες νωρίτερα με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ορκωμοσία του άνδρα της η Μελάνια ανήρτησε στο Twitter μια φωτογραφία από την τελετή της 20ης Ιανουαρίου 2017. Μια φωτογραφία, όμως, που δείχνει την πρώτη κυρία στο πλευρό ενός πεζοναύτη, ενώ από το κάδρο απουσιάζει παντελώς ο Τραμπ. Στη λεζάντα σημείωσε: «Ήταν μια χρονιά θαυμάσιων στιγμών».

This has been a year filled with many wonderful moments. I’ve enjoyed the people I’ve been lucky enough to meet throughout our great country & the world! pic.twitter.com/MMRi72ENd0

— Melania Trump (@FLOTUS) January 20, 2018

Σχετικά με την ακύρωση του ταξιδιού της στο Νταβός εκπρόσωπός της επικαλέστηκε «οργανωτικά προβλήματα», ωστόσο πολλοί είδαν στην κίνηση της Μελάνια ως μια ένδειξη ότι έχει «μπουχτίσει» με τα εξωσυζυγικά παραστρατήματα του άνδρα της κι ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι τελευταίες αποκαλύψεις για τη σεξουαλικής φύσης σχέση που φέρεται να είχε ο Ντόναλντ Τραμπ με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς – κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ- το 2006, λίγους μήνες αφότου η τρίτη γυναίκα του έφερε στον κόσμο τον γιο τους Μπάρον.

Η ιστορία της Ντάνιελς, την οποία επιβεβαίωσαν και φίλες της, όπως η επίσης πορνοστάρ Αλάνα Έβανς, είχε δημοσιευτεί ως φήμη από κάποια ΜΜΕ στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά ένα μήνα πριν από τις εκλογές εκείνη τα πήρε όλα πίσω επειδή, όπως υποστήριξε η Wall Street Journal, ο δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κοέν της έδωσε 130.000 δολάρια για να εξασφαλίσει τη σιωπή της.

Το άρθρο «Πυκνώνουν τα σύννεφα» στο γάμο Τραμπ – Μελάνια: Τα σημάδια που «δείχνουν» διαζύγιο (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα