Σαλίνο, Ντε Βινσέντι και Σάμαρης παρουσιάστηκαν από τον Ολυμπιακό

Τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα (Σαλίνο, Ντε Βινσέντι και Σάμαρη) παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι της Δευτέρας (8/7). Οι τρεις νεοαποκτηθέντες υπογράμμισαν το πόσο ευτυχισμένοι είναι με τη νέα προοπτική της καριέρας τους.

Τα νούμερα που θα φορούν στις φανέλες τους για το μεν Σάμαρη θα είναι το «14», ο Σαλίνο με το «30» και ο Ντε Βινσέντι με το «17».

Στην

παρουσίαση, μίλησε και ο διευθύνων σύμβουλος των Πειραιωτών Γιάννης Βρέντζος που είπε για το θέμα του Τζιμπούρ πως ο Αλγερινός ζήτησε άδεια και παρουσιάστηκε αινιγματικός για το μέλλον του παίκτη. «Ο Τζιμπούρ ζήτησε λίγες μέρες άδεια, αν υπάρξει κάτι άλλο, θα το ανακοινώσουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά τον Αμαλφιτανό υπογράμμισε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει νεότερη εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις με την Μαρσέιγ.

Οι δηλώσεις των Σάμαρη, Σαλίνο, Ντε Βινσέντι

Ντε Βινσέντι: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανήκω σε αυτή την πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα μου. Εάν πρέπει να υποσχεθώ κάτι, αυτό είναι πολλή δουλειά με ταπεινότητα».

Σαλίνο: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Ελπίζω να κάνω τον κόσμο της ομάδας χαρούμενο».

Σάμαρης: «Είμαι πολύ περήφανος που φανέλα του Ολυμπιακού έχει το όνομά μου. Ξέρω ότι ήρθα στον πιο μεγάλο και πετυχημένο σύλλογο της ομάδας. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα κάνω τα πάντα για να είναι υπερήφανος».

Keywords
Τυχαία Θέματα