ΣΕΒ: Προβλέπονται πολιτικές εντάσεις και κοινωνικές δυσαρέσκειες

Σε μήνυμά του προς τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων (ΣΕΒ) ο πρόεδρος Δημήτρης Δασκαλόπουλος επισημαίνει, πως «αναμένεται ένα δύσκολο φθινόπωρο, καθώς τα οικονομικά προβλήματα θα πυροδοτήσουν πολιτικές εντάσεις και κοινωνικές δυσαρέσκειες».

«Η Ελλάδα κινδυνεύει να εισέλθει στη δίνη απρόβλεπτων καταστάσεων αν επιβεβαιωθεί η άποψη των πιο απαισιόδοξων ότι έχουμε εισέλθει σε περίοδο παρατεταμένης πολιτικής αστάθειας», προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΕΒ

και εύχεται «η νέα κυβέρνηση να επιτύχει στο έργο της».

Πάντως, δηλώνει «απαισιόδοξος», τονίζοντας ότι «η σημερινή, δικομματική πλέον κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, καλείται να επιταχύνει τον ρυθμό υλοποίησης των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων, με σεβασμό στους δημοκρατικούς κανόνες και να παγιώσει κλίμα πολιτικής σταθερότητας ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή».

Εξάλλου, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της ΕΡΤ κάνοντας λόγο για «ολισθηρούς χειρισμούς που απείλησαν την πολιτική σταθερότητα και τη βελτίωση του οικονομικού κλίματος, πυροδοτώντας νέα αναταραχή».

Τέλος, ο κ. Δασκαλόπουλος ξεκαθαρίζει: «Δεν είμαστε προσδεδεμένοι στο άρμα καμίας παράταξης, ο ΣΕΒ δεν κάνει πολιτική αλλά, οι παρεμβάσεις του δεν μπορεί να μην έχουν και πολιτική διάσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα