Σπουδαίες αναμετρήσεις στη μάχη των πλέι οφ

Mε δύο κρίσιμες αναμετρήσεις συνεχίζεται το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Για τη 2η αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στo γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Στο πρώτο, χρονικά, παιχνίδι της ημέρας, το απόγευμα της Κυριακής στις 18:15, οι «’κιτρινόμαυροι»

θα τεθούν αντιμέτωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης και θέλουν μόνο νίκη για να μειώσουν -κάπως- τη ζημιά από την ήττα τους στην Τούμπα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Στέλιου Μανωλά έχασαν ήδη έδαφος, αφού από την πρώτη θέση της βαθμολογίας -στην οποία ισοβαθμούσαν με το «τριφύλλι»– έπεσαν στην τρίτη. Περιθώρια για νέες απώλειες δεν υπάρχουν και άπαντες στο «στρατόπεδο» του «δικεφάλου» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ παίζουν μεταξύ τους και με βάση το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα μπορούν να βρεθούν ακόμα και μόνοι πρώτοι -σε περίπτωση ισοπαλίας στη Λεωφόρο.

Στον αντίποδα, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη αναμένεται να παραταχθούν χωρίς άγχος και θα επιδιώξουν να συνεχίσουν στον δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων μετά την ισοπαλία κόντρα στους «πράσινους». Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, την Κυριακή στις 20:30, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Θέλει τη νίκη ο Παναθηναϊκός

Το «τριφύλλι» προέρχεται από γκέλα κόντρα στον Πανιώνιο, και, κυρίως, από έναν αγώνα που δεν παρουσίασε το καλύτερό του πρόσωπο. Κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά» θα προσπαθήσει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα του επιτρέψουν να βρεθεί μόνο πρώτο στη βαθμολογία και θα του χαρίσουν -μικρό έστω- πλεονέκτημα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στον αντίποδα, οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς προέρχονται από σπουδαία επικράτηση -με ανατροπή- κόντρα στην ΑΕΚ, αποτέλεσμα που τους επέτρεψε να καλύψουν με το καλημέρα το βαθμολογικό τους πλεονέκτημα και θα ψάξουν την νίκη, προκειμένου να γίνουν από νωρίς φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα