Σπύρος Λυκούδης “Το γυαλί με τη ΔΗΜΑΡ έχει σπάσει”

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την απόσταση που τον χωρίζει από την ΔΗΜΑΡ και τις επιλογές της ηγεσίας της και το ότι το «γυαλί έχει πλέον σπάσει» στη σχέση του με το κόμμα, επιβεβαίωσε σήμερα ο Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος τόνισε ότι δεν θα ανακοινώσει σήμερα την έξοδό του από τη ΔΗΜΑΡ.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως θα έκανε την ανακοίνωση σήμερα σε συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Stanley. Ο πρώην γραμματέας της ΔΗΜΑΡ

και τα στελέχη που τον ακολουθούν (26 πρόσωπα στα 110 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής) τάσσονται υπέρ της επανένωσης των δυνάμεων του κεντροαριστερού χώρου και θέλουν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην κατεύθυνση αυτή.

Όπως είπε ο κ. Λυκούδης το αμέσως επόμενο διάστημα θα αποφασίσουν αν θα ποιο θα είναι το επόμενο βήμα που θα γίνει , ενώ την ίδια στιγμή φέρεται να συζητά με στελέχη όπως η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Γιάννης Βούλγαρης και άλλα στελέχη των «58», ενώ αν προχωρήσουν σε κόμμα θεωρείται βέβαιον ότι θα τους ακολουθήσει και ο ανεξάρτητος βουλευτής που συμπορεύεται με το Ποτάμι Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο ίδιος ο κύριος Λυκούδης μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ εμφανίστηκε αρνητικός όταν ρωτήθηκε αν κινείται προς το Ποτάμι και πρόσθεσε ««από τη στιγμή που διαφωνούμε με τη γραμμή που έχει χαράξει το κόμμα μας δεν φεύγουμε για να πάμε σε κάποιο άλλο κόμμα».

Σε δηλώσεις του στον Βήμα FM, ερωτηθείς για το τι στάση θα κρατήσει στο θέμα της εκλογής προέδρου Δημοκρατίας, είπε ότι θα εξαρτηθεί από το πρόσωπο αλλά και από την πολιτική κατάσταση που θα επικρατεί στη χώρα.

Το άρθρο Σπύρος Λυκούδης “Το γυαλί με τη ΔΗΜΑΡ έχει σπάσει” εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα