Στα πρότυπα του Allianz Arena ονειρεύονται την Τούμπα

Μεγαλόπνοα σχέδια κάνουν στον ΠΑΟΚ με αντιπροσωπεία της ΠΑΕ να επισκέπτεται την Κυριακή ένα από τα πιο σύγχρονα στάδια της Ευρώπης, την Allianz Arena, έδρα της Μπάγερν Μονάχου. Στόχος να αποκτηθεί η απαιτούμενη γερμανική τεχνογνωσία, εν’ όψει των αλλαγών που θα γίνουν στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης και οι αρχιτέκτονες της εταιρίας, που έχει αναλάβει την ανακαίνιση μεγάλου

αριθμού χώρων της Τούμπας βρέθηκε την Κυριακή στο Μόναχο όπου ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους.

Ο Τόμας Ρέσκε εκ μέρους του συλλόγου και ο Ντάνιελ Κερστ εκ μέρους του σταδίου “Allianz Arena” ανέλαβαν την ξενάγηση της ελληνικής αποστολής.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στην “Allianz Arena” η ξενάγηση περιλάμβανε επίσκεψη στους χώρους των επισήμων, 3.400 θέσεων, στις 106 Vip's σουίτες που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 1.400 άτομα, τα αποδυτήρια, την Αίθουσα Τύπου και άλλους χώρους. Στο προπονητικό κέντρο “Bayern Zentrum” συνολικής έκτασης 80.000 m2 φιλοξενούνται: - Το κέντρο εξυπηρέτησης (περιλαμβάνει κατάστημα προϊόντων της Bayern, σημεία πώλησης εισιτηρίων, πληροφορίες). - Κτίριο διοίκησης με τα γραφεία της εταιρίας - Κέντρο Παρουσίασης - Γραφεία Ακαδημιών και τμημάτων τζούνιορ της Bayern - Αθλητικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων - Πέντε γήπεδα (δύο με θερμαινόμενο χλοοτάπητα) και δύο γήπεδα με τεχνητό χλοοτάπητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα