Στάση εργασίας στα ΜΜΕ

Για τρεις ώρες -από τις 12.00 έως τις 15.00- θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη στάση εργασίας οι εργαζόμενοι σε όλα τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια, ηλεκτρονικά, έντυπα και ψηφιακά, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο στα Προπύλαια στις 12.00.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητά να εκκενωθεί αμέσως το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

από τα ΜΑΤ και να γίνει σεβαστή η νομιμότητα, καταγγέλλει το διαρκές πραξικόπημα του "μαύρου" κατά της ΕΡΤ, την αστυνομική βία που ασκήθηκε κατά των συνδικαλιστών και των βουλευτών στην πύλη του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι συστηματικά ξεπουλά το δημόσιο τομέα υπέρ της διαπλοκής.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, στις 12.00 στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και πορεία των εργαζομένων της ΕΡΤ, των διοικητικών υπαλλήλων του Πολυτεχνείου, της ΟΛΜΕ, των σχολικών φυλάκων και άλλων εργαζομένων που πλήττονται από τις μνημονιακές απάνθρωπες πολιτικές. Την ίδια μέρα (Πέμπτη 14/11), στις 7μμ, θα γίνει στο Πολυτεχνείο μεγάλη συναυλία με τη λαϊκή ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, που διοργανώνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και του Πολυτεχνείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα