Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Ντε Μπρούιν με 80 εκατομμύρια

Μια μεταγραφή η οποία την ενισχύει σε μεγάλο βαθμό πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Σίτι, η διοίκηση της οποίας συμφώνησε με την διοίκηση της Βόλφσμπουργκ για την μεταγραφή του Βέλγου διεθνή μεσοεπιθετικού Κέβιν Ντε Μπρούιν με το ιλιγγιώδες ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί στο στόχαστρο διαφόρων ομάδων όμως η Βόλφσμπουργκ ήταν διατεθειμένη να τον παραχωρήσει μόνο σε περίπτωση που της γινόταν μια μεγάλη οικονομικά πρόταση και αυτή ήρθε από την Μάντσεστερ Σίτι των Αράβων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι

το ποσό αυτό αποτελεί ρεκόρ για παίκτη που μεταγράφεται στην Πρέμιερ Λιγκ από την Μπουντεσλίγκα, ενώ το αμέσως προηγούμενο ήταν και πάλι φετινό με την απόκτηση του Φιρμίνιο από την Λίβερπουλ, η οποία έδωσε 41 εκατομμύρια ευρώ στη Χόφενχαϊμ.

Ο 23χρονς Ντε Μπρούιν πέρυσι είχε σε 51 παιχνίδια (Μπουντεσλίγκα, Europa League, Κύπελλο Γερμανίας), 16 γκολ και 28 ασίστ. Αναμφίβολα ήταν ο κορυφαίος στην πολύ καλή πορεία της Βόλφσμπουργκ και η απόδοσή του αυτή ανταμείφθηκε με την μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα