Στη πτέρυγα γυναικών του Κορυδαλλού ο Μιχαλολιάκος

Έφθασε το απόγευμα της Πέμπτης (03/10) στον Κορυδαλλό, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, που κρίθηκε προφυλακιστέος, ως κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Μαζί με τον αρχηγός της Χ.Α., στον Κορυδαλλό οδηγήθηκε και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Με

τις μέχρι τώρα πληροφορίες, Μιχαλολιάκος και Λαγός θα κρατούνται σε ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στη γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού, ενώ θα προαυλίζονται μόνοι τους, για λόγους ασφαλείας

Ξεχωριστά ο Πατέλης από την ανθυπαστυνόμο Πόπορη

Στις φυλακές του Μαλανδρίνου οδηγήθηκε ο «πυρηνάρχης» της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργος Πατέλςη, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Στη φυλακή οδηγήθηκε και η ανθυπαστυνόμος Πόπορη, που υπηρετούσε στην ασφάλεια Πειραιά. Η Πόπορη θα κρατείται στις φυλακές στον Ελαιώνα Θηβών.

Η ανθυπαστυνόμος είχε στενή σχέση με τον Πατέλη και εκτιμάται πως τον τροφοδοτούσε με πληροφορίες για ενδεχόμενες αστυνομικές έρευνες, προστατεύοντας τους Πυρήνες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Σχετική Είδηση: Προφυλάκιση για Μιχαλολιάκο και Πατέλη

Keywords
Τυχαία Θέματα