Στο προσκήνιο η Κωνσταντοπούλου με επίθεση σε Τσίπρα και… τηλεοπτικό σποτ (βίντεο)

Σε έναν ακραίο χαρακτηρισμό για τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα προέβη η πρόεδρος της Βουλής και υποψήφια βουλευτής με τη Λαϊκή Ενότητα στην Α’ Αθήνας Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρομοιάζοντας τη στάση του, με τη ψήφιση των νόμων του μνημονίου,

με εκείνη του δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου «που ήθελε να βάλει την Ελλάδα στο γύψο».

«Νομοθετούσε και καταργούσε νόμους και διατάξεις κατά παραγγελία των δανειστών. Αυτό ήταν μια πλήρης κατάλυση της δημοκρατίας και δεν μπορεί να λέει ένας πρωθυπουργός ότι είναι για το καλό μας. Αυτό είναι λίγο σαν τον γύψο του Παπαδόπουλου», ανέφερε η κα Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.

Κατονόμασε, μάλιστα, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη ως τον άνθρωπο, που υποδαύλισε τις σε βάρος της επιθέσεις επαναλάμβανοντας τη φράση ότι «ο πόλεμος αυτός είχε χαρακτηριστικά δολοφονίας προσωπικότητας».

«Έφτασαν στο σημείο να με ταυτίσουν με την Χρυσή Αυγή. Έφτασαν να χτυπούν όλη μου την οικογένεια. Εξελισσόταν στην Βουλή ένα καθημερινό bullying. Δούλευα 20 ώρες το 24ωρο και δεν θα το ενέτασσα αυτό σε προσωπική στρατηγική. Δεν θεωρώ ότι έκανα επαναστατική γυμναστική αλλά τήρησα τον κανονισμό της Βουλής», πρόσθεσε η πρόεδρος της Βουλής.

«Το κόμμα που με πρότεινε δεν υπάρχει πια. Παραβιάστηκαν όλες οι συλλογικές αποφάσεις, όλες οι συλλογικές διαδικασίες και αν βγει πρώτο θα είναι η αποθέωση της εξαπάτησης του ελληνικού λαού», συνέχισε, επιτιθέμενη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τα άλλα, από το πρωί κάνει το γύρο του διαδικτύου το νέο τηλεοπτικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας με πρωταγωνίστρια την ίδια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αποσπώντας θετικά σχόλια, και στο ίδιο χιουμοριστικό πλαίσιο με τα δύο προηγούμενα, με πρωταγωνιστές τους κ.κ. Λαφαζάνη και Λαπαβίτσα.

Στο σποτ, ένας νεαρός άνδρας διαβάζει το πόρισμα της Επιτροπής Ελέγχου του Χρέους και η πρόεδρος της Βουλής, αφού πρώτα τον ρώτησε με το γνωστό πλέον «τι είπατε…;», του εξηγεί γιατί οι Έλληνες δεν πρέπει να πληρώσουν το χρέος, το οποίο χαρακτηρίζει επονείδιστο και επαχθές.

Keywords
Τυχαία Θέματα