Συμπλοκή αλλοδαπών – Κρήτη: Παραλίγο φονικό επεισόδιο στα Χανιά

Συμπλοκή αλλοδαπών – Κρήτη: Στο κυνήγι της σύλληψης των συμμετεχόντων της παραλίγο φονικής συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών διαφορετικών εθνικοτήτων που αναστάτωσε την περιοχή Καθιανά του Ακρωτηρίου, βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές. Η αιτία της συμπλοκής μεταξύ δύο ομάδων που, σύμφωνα με πληροφορίες, απαρτίζονταν από Αλβανούς και Πακιστανούς δεν έχει γίνει γνωστή. Ωστόσο, κάποιος από την δεύτερη ομάδα έβγαλε ξαφνικά ένα μαχαίρι και τραυμάτισε με αυτό έναν Αλβανό, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται. Οι εμπλεκόμενοι

στον άγριο καυγά έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά ένας από την παρέα του τραυματία εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, προσήχθη στα γραφεία τους και εξετάζεται για να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και να κατονομάσει όσους συμμετείχαν στην συμπλοκή.

Μάλιστα το περασμένο Σάββατο ακόμα ένα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε  στην οδό Μοναστηρίου στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του grtimes, αλλοδαποί επιχείρησαν να ληστέψουν έναν επίσης αλλοδαπό ο οποίος προσπάθησε να αντισταθεί, με αποτέλεσμα οι δράστες να τον μαχαιρώσουν τραυματίζοντάς τον. Aσθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις άρχισαν να ερευνούν την περιοχή για να εντοπίσουν τους δράστες της συμπλοκής. Ο λαβωμένος άνδρας έφερε τραύμα στο στήθος χωρίς να είναι γνωστό μέχρι στιγμής εάν κινδυνεύει η ζωή του.

Το ρεπορτάζ από το επεισόδιο ανάμεσα σε αλλοδαπούς στη Μοναστηρίου:
Keywords
Τυχαία Θέματα