Συνάντηση Τσίπρα- Θεοδωράκη σήμερα το απόγευμα

Με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να συναντηθεί σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου στις 16.00 ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο αρχηγός του «Ποταμιού» είχε ζητήσει από τον πρωθυπουργό συνάντηση, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις συνομιλίες που πραγματοποίησε στις πρωτεύουσες της Ευρώπης και συγκεκριμένα σε Βρυξέλλες, Στρασβούργο, Βερολίνο και Ρώμη με αξιωματούχους της Ε.Ε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.

Θεοδωράκης εκτός των άλλων θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η νέα συμφωνία, που υπέγραψε η Ελλάδα με τους εταίρους, κάτι που η κυβέρνηση έχει αποκλείσει, αφού θα το φέρει μόνο προς συζήτηση.

Πάντως, όπως υποστηρίζει το kathimerini.gr, ο κ. Θεοδωράκης θα διατυπώσει τα συμπεράσματά του από τις συναντήσεις, που είχε στην Ευρώπη, με αξιωματούχους και κυρίως όσα αποκόμισε από την συνάντησή του με τον Γερμανό αντικαγκελάριο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ. Αναλόγως επιφυλακτικό, μάλιστα, σημειώνεται ότι ήταν το κλίμα που εισέπραξε ο κ. Θεοδωράκης και στη συνάντησή του με τον κ. Σουλτς, το οποίο επίσης θα μεταφέρει στον κ. Τσίπρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα