Συνέχεια με την 8η αγωνιστική στη Β΄ Εθνική

Μπορεί να μην έχει το Σαββατοκύριακο Super League, όμως το ποδοσφαιρικό θέαμα συνεχίζεται με τα ματς της Β΄Εθνικής (football League) και την 8η αγωνιστική, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει αναμετρήσεις που αναμένεται να έχουν συναρπαστική εξέλιξη.

Το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας μας, σίγουρα δεν έχει τη λάμψη των αστεριών της Super League, ωστόσο έχει φανατικούς φίλους που παρακολουθούν κάθε Σαββατοκύριακο

την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών των 18 ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό.

Οι αγώνες της 8ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί μέσα στο τριήμερο (14,15 και 16/11) που διανύουμε από σήμερα και περιλαμβάνει τις ακόλουθες αναμετρήσεις.

Σάββατο 14 Νοεμβρίου

18:00 Λάρισα-Αγροτικός Αστέρας

Κυριακή 15 Νοεμβρίου

15:00 Απόλλων Σμύρνης-Πανελευσινιακός
Τρίκαλα-Πανσερραϊκός
Εργοτέλης-Ολυμπιακός Βόλου
Αναγέννηση Καρδίτσας-Ζάκυνθος
Παναχαϊκή-Αχαρναϊκός
Λαμία-Καλλιθέα

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου

15:00 Παναιγιάλειος-Κισσαμικός
18:00 Κέρκυρα-Χανιά

*Στη βαθμολογία του πρωαθλήματος προηγείται η Λάρισα με 17 βαθμούς και ακολουθούν τα Τρίκαλα με 14 και η Κέρκυρα με 13. Στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο Πανελευσινιακός που δεν έχει βαθμό, ενώ αμέσως πιο πάνω είναι ο Παναιγιάλειος που έχει 5 βαθμούς.

*Πρώτος σκόρερ είναι ο Ντουλαλά της Κέρκυρας με 7 γκολ, ενώ τον ακολουθούν ο Μαρουκάκης της Λάρισας με 6 και οι Κουσκουνάς των Τρικάλων και Φουρτάδο του Πανσερραϊκκού με 5.

Keywords
Τυχαία Θέματα