Συνέλαβαν τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που φρουρούσαν τη Σταμάτη

Στη σύλληψη 4 σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τη φρούρηση της Βίκυς Σταμάτη, προέβη η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής που διενεργεί την προανάκριση για την απόδραση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου από το Δρομοκαΐτειο.

Μάλιστα, οι τέσσερις φρουροί καταθέτουν στη ΓΑΔΑ,

ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία εναντίον τους για απελευθέρωση κρατουμένου. Με τη δικογραφία αυτή, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, πιθανότατα, εντός της ημέρας.

Η απόδραση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου έγινε μεταξύ 01:00 και 05:00 τα ξημερώματα από τη μπαλκονόπορτα του δωματίου όπου κρατούταν, καθώς το λουκέτο βρέθηκε ανοιχτό, αλλά όχι παραβιασμένο.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αντιλήφθηκαν ότι το δωμάτιό της ήταν άδειο στις 5:45 το πρωί, οπότε ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό της, ενώ παράλληλα για την υπόθεση γίνεται έρευνα από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη για τις συνθήκες απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη.

Πηγή: news.in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα