Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουνίου

Διαβάστε αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για τα συναισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά για όλα τα ζώδια.

Δίδυμοι

Πολύ καλύτερος ο Ιούνιος, αν εξαιρέσουμε την σύνοδο Ήλιου-Άρη στο ζώδιό σας που μέχρι τα μέσα του μήνα θα σας κάνει εριστικούς, όμως ωθεί σε δυναμικές αποφάσεις, ξεκινήματα και δράσεις – η ζωή σας παίρνει νέα κατεύθυνση! Ο μήνας αυτός επιφυλάσσει πρόοδο, επιτυχίες, συμφωνίες, ειδικά

στο δεύτερο μισό που θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία ο Ερμής.

Καρκίνος

Ανοίγει ένας πολύ καλύτερος μήνας, στον οποίο ειδικά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας θα ευεργετηθούν ιδιαίτερα, με το μακροχρόνιας επιρροής θετικό τρίγωνο Δία-Ουρανού να φέρνει επιτυχίες, εκπλήξεις, ανοίγματα, πρόοδο. Μέχρι τα μέσα του μήνα βέβαια γίνονται κάποιοι τελευταίοι απολογισμοί με τον ανάδρομο Ερμή, και δεν λείπουν τα απωθημένα.

Λέων

Ο Ιούνιος θα είναι ένας πολύ ευεργετικός μήνας για εσάς, με την Αφροδίτη να διατρέχει το ζώδιό σας από 5/6 και να δίνει ερωτικές κατακτήσεις και βελτίωση εσόδων, ενώ θα κορυφωθεί και το εξαιρετικό και μακροχρόνιας επιρροής τρίγωνο Δία-Ουρανού, που αυτή τη περίοδο φέρνει επιτυχίες, ανοίγματα, εκπλήξεις, αισιοδοξία και πρόοδο στη ζωή σας.

Παρθένος

Ένας αρκετά δραστήριος για τα επαγγελματικά σας μήνας ανοίγει, με την σύνοδο Ήλιου-Άρη να σας ωθεί σε δυναμικές κινήσεις, αποφάσεις και ξεκινήματα. Θα είναι ωστόσο κουραστική περίοδος και μέχρι το τέλος Ιουνίου θα πρέπει να προσέχετε και τις φλεγμονές ή τα ατυχήματα. Επίσης μέχρι τα μέσα του μήνα προσέξτε ιδιαίτερα τον εκνευρισμό.

Ζυγός

Ο καλύτερος μήνας του φετινού καλοκαιριού θα είναι ο Ιούνιος, ο οποίος θα φέρει επιτυχίες σε σχέδιά σας και ευχάριστες εκπλήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες – παρουσιάζεται πρόοδος και η ζωή σας και το μέλλον ανοίγουν. Η σύνοδος Ήλιου-Άρη δε μέχρι τα μέσα του μήνα προσφέρει πολύ δύναμη, ζωτικότητα και αποφασιστικότητα. Εποχή ταξιδιών επίσης.

Σκορπιός

Θα ευεργετήσει ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας ο φετινός Ιούνιος, καθώς κορυφώνεται το πιο μακροχρόνιας επιρροής εξαιρετικό τρίγωνο Δία-Ουρανού, το οποίο φέρνει ανοίγματα, επιτυχίες, πρόοδο, άνοδο κι αναγνώριση επαγγελματική αλλά και κοινωνική. Δεν λείπουν οι καθυστερήσεις, οι ανταγωνισμοί κι οι εντάσεις για οικονομικά κι ερωτικά θέματα έως τα μέσα του μήνα.

Τοξότης

Επαναφέρει την αισιοδοξία ο Ιούνιος, ο καλύτερος ίσως μήνας του φετινού καλοκαιριού, αν και μέχρι τα μέσα του θα πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις, γιατί η σύνοδος Ήλιου-Άρη προκαλεί εριστικότητα. Ωστόσο το εξαιρετικό και μακροχρόνιας επιρροής τρίγωνο Δία-Ουρανού φέρνει πρόοδο στη ζωή σας, ανοίγματα, επιτυχίες, ταξίδια κι ερωτικές ή άλλες εκπλήξεις.

Αιγόκερως

Αρκετή εργασιακή δραστηριότητα και παραγωγικότητα θα φέρει ο Ιούνιος, όμως ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις στο χώρο δουλειάς. Επίσης προφυλάξτε την υγεία σας από κακή διατροφή, φλεγμονές κι ατυχήματα. Ένας μήνας με επιτυχίες κι εξελίξεις σε ζητήματα οικονομικά, πχ δανείων, επενδύσεων κλπ, αλλά και σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων.

Υδροχόος

Ερωτικός και θετικός ο μήνας που ξεκινά, θα φέρει επιτυχίες στα αισθηματικά, τόσο λόγω της διέλευσης της Αφροδίτης απ” τον Λέοντα, όσο και λόγω του πολύ καλού και πιο μακροχρόνιας επιρροής τριγώνου Δία-Ουρανού που σας ανοίγει τη ζωή στο επίπεδο των σχέσεων και συνεργασιών. Αυξημένη δημιουργικότητα και ζωτικότητα, γνωριμίες και συμφωνίες.

Ιχθύες

Αν και θα είναι κάπως κουραστικός ο Ιούνιος, ιδιαίτερα μέχρι τα μέσα του που η σύνοδος Ήλιου-Άρη φέρνει αρκετά τρεξίματα, εκνευρισμό και άγχος, κυρίως λόγω θεμάτων σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, ωστόσο θα είναι κι ένας μήνας με θετικά εργασιακά ανοίγματα και με απρόσμενα έσοδα, ειδικά στο δεύτερο δεκαπενθήμερο με το τρίγωνο Δία-Ουρανού.

Κριός

Ξεκινά ένας πολύ καλύτερος μήνας, ο καλύτερος του φετινού καλοκαιριού, όπου ειδικά το δεύτερο μισό του Ιουνίου επιφυλάσσει επιτυχίες, πρόοδο κι ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ τότε θα έχει ξεπεραστεί η επιρροή του ανάδρομου Ερμή με τις γνωστές του καθυστερήσεις αλλά και η επικοινωνιακή εριστικότητα της συνόδου Ήλιου-Άρη. Ένας μήνας, ερωτικός και δημιουργικός.

Ταύρος

Περισσότερη σταθερότητα συναισθηματική και υλική επιφυλάσσει ο Ιούνιος, ένας αρκετά καλός μήνας, ειδικά στο δεύτερο δεκαπενθήμερο, γιατί στο πρώτο η επιρροή του ανάδρομου Ερμή ακόμα δεν θα επιτρέψει γρήγορες εξελίξεις, ενώ υπάρχουν και οικονομικά άγχη. Ένας μήνας με επιτυχίες σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, και με αίσθημα απελευθέρωσης απ” το παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα