Ταπετσαρία «λευκού θανάτου»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ταπετσαρία πόρτας αυτοκινήτου γεμάτη με «λευκό θάνατο» ανακάλυψαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε μπλόκο στα διόδια των Μαλγάρων. Μέσα στην ταπετσαρία, κρυμμένα σε 26 μικροδέματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 κιλά και 365 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ άλλα δύο παρόμοια δεματάκια περιείχαν κοκαΐνη βάρους 114 γραμμαρίων.

Στο αυτοκίνητο

συνελήφθησαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες. Πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας 38 και 31 χρόνων και δύο γυναίκες αδελφές, ηλικίας 31 και 26 χρόνων. Η Δίωξη Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης σταμάτησε για έλεγχο το όχημα μετά από πληροφορίες που υπήρξαν σχετικά με το φορτίο. Στην πρώτη έρευνα δεν ανιχνεύτηκαν ναρκωτικά, αλλά βρέθηκαν μόλις οι αστυνομικοί έσκισαν την ταπετσαρία της πόρτας του οχήματος.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν έξι κινητά τηλέφωνα και πέντε πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, που χρησιμοποιούσαν για τις μεταξύ τους συνεννοήσεις και τις παράνομες συναλλαγές τους. Η έρευνα της Ασφάλειας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να διαλευκανθούν όλα τα επιμέρους στοιχεία της υπόθεσης και να εξακριβωθεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητας των συλληφθέντων. Στόχος των αστυνομικών είναι να εντοπισθεί ο προορισμός της τρομακτικής ποσότητας ηρωίνης. Ποσότητα που προκαλεί σοβαρούς προβληματισμούς για τη διάδοση πλέον της χρήσης σκληρών ναρκωτικών που σκοτώνουν σημαντικό τμήμα της ελληνικής νεολαίας.

Το άρθρο Ταπετσαρία «λευκού θανάτου» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα