Τάσος Μπακασέτας: Η Τράμπζονσπορ θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τον πείσει

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Ο Τάσος Μπακασέτας έχει συνδεθεί έντονα με τον Παναθηναϊκό, μετά την έλευση του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο της ομάδας. Ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με την Τράμπζονσπορ και σύμφωνα με τη Fanatik, ο πρόεδρος της ομάδας Ερτορούλ Ντογκάν θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τον πείσει να ανανεώσει σήμερα (29/12) σε συνάντηση που θα έχει με τον

εκπρόσωπό του.

Σε περίπτωση που ο 30χρονος μεσοεπιθετικός απαντήσει (ξανά) αρνητικά, τότε οι προτάσεις που θα φτάσουν για την παραχώρησή του θα εκτιμηθούν διαφορετικά, προκειμένου να μην τον χάσουν το καλοκαίρι, άνευ αντιτίμου. Το εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτσί, είναι δυσαρεστημένος με την όλη κατάσταση και το μπαράζ δημοσιευμάτων που τον συνδέει με το τριφύλλι. Ο ίδιος πάντως δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι στιγμής κάτι που επισημαίνει και η Fanatik.

Ποιες άλλες ομάδες θέλουν να μπουν στο παιχνίδι

Συγκεκριμένα ΜΜΕ στην Τουρκία βάζει στο παιχνίδι τη Μπεσίκτας που φέρεται να έχει κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής και σημειώνουν ότι έχει κάνει επίσημο το ενδιαφέρον της και οι άνθρωποι της ομάδας είναι διατεθειμένοι να προτείνουν εκτός από χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα. Την ίδια ώρα στη Γαλλία σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα “lephoceen” τονίζει πως η Μαρσέιγ θα πάει για τρεις μεταγραφές τον Ιανουάριο εκ των οποίων για τη μία είναι στα υπόψιν ο Τάσος Μπακασέτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τάσος Μπακασέτας, Τράμπζονσπορ,tasos bakasetas, trabzonspor