"Θα γίνουν και άλλες συλλήψεις για την ηρωίνη"

Την πίστη του ότι θα εξαρθρωθεί πλήρως το κύκλωμα της ηρωίνης, τώρα που άρχισε να «ξετυλίγεται το κουβάρι» των αποκαλύψεων τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Έχουμε ακουμπήσει ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα ηρωίνης σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο».

Αναφερόμενος στην υπόθεση των τεράστιων ποσοτήτων ηρωίνης που εντόπισαν οι λιμενικές αρχές, τόνισε πως αναμένεται να εντοπιστούν και άλλοι εμπλεκόμενοι.

Όπως είπε ο υπουργός, ο εφοπλιστής που έχει συλληφθεί ήταν ένας εκ των «βαρώνων» της ηρωίνης, ωστόσο εκτιμάται πως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι εντός και εκτός Ελλάδας,

οι οποίοι δεν έχουν συλληφθεί ακόμη.

Πάντως, ο κ. Βαρβιτσιώτης ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να πει περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θέμα και πως η μυστικότητα, ήταν το μεγαλύτερο «κλειδί» για την επιτυχία της υπόθεσης.

Εν τω μεταξύ οι έρευνες συνεχίζονται σε διάφορα μέρη στη χώρα, όπου το κύκλωμα είχε επαφές, ενώ διερευνάται και το πώς μετέφεραν τα ναρκωτικά στην Ευρώπη και το ποιοι είναι οι άνθρωποι που διευκόλυναν πιθανώς τη μεταφορά της ηρωίνης σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα