«Θα πήγε για… γκαζόζα» – Απών ο Παπαδημούλης από ψηφοφορία για τη Βενεζουέλα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πού είναι ο Παπαδημούλης…οέο;

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Ζούλας την επιλογή των δύο εκ των τριών ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν κατά της αναγνώρισης του Χουάν Γκουαϊδό ως νομίμου πρόεδρου της Βενεζουέλας.

Συγκεκριμένα, κατά της αναγνώρισης τοποθετήθηκαν ο Στέλιος Κούλογλου και η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο τρίτος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,

Δημήτρης Παπαδημούλης, απουσίαζε παντελώς από την ψηφοφορία.

«Ίσως πήγε για γκαζόζα» αναφέρει δηκτικά ο Κωνσταντίνος Ζούλας σε ανάρτησή του στο twitter:

H Ευρωβουλή αναγνώρισε τον Χουάν Γκουαϊδό ως νόμιμο Πρόεδρο της Βενεζουέλας. 439 ευρωβουλευτές ψήφισαν υπέρ, 88 παρών και 104 κατά. Τι έκαναν οι 3 του ΣΥΡΙΖΑ; @SteliosKoul & @kkuneva ψήφισαν «κατά»! ενώ ο σύντροφος @papadimoulis δεν εντοπίστηκε στην αίθουσα -ίσως πήγε για γκαζόζα pic.twitter.com/km8gIjbo5V

— Konstantinos Zoulas (@kzoulas) January 31, 2019

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναγνώρισε τον Γκουαϊδό ως προσωρινό πρόεδρο της Βενεζουέλας και κάλεσε όλες τις χώρες να κάνουν το ίδιο.

Οι ευρωβουλευτές αναγνώρισαν τον Χουάν Γκουαϊδό ως «νόμιμο προσωρινό πρόεδρο της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας».

Εξέφρασαν δε «την αμέριστη υποστήριξή τους προς το πρόγραμμά του», σύμφωνα με το κείμενο της απόφασης.

Η απόφαση εγκρίθηκε με 439 ψήφους, υπέρ, 104 κατά και 88 αποχές.

«Την ώρα της ψηφοφορίας ταξίδευα» σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφερόμενος στην απουσία του από την Ολομέλεια της Ευρωβουλής.

Οι Ευρωβουλευτές της Αριστεράς, των Πράσινων κ μέρος των Σοσιαλιστών, αρνήθηκαν θετική ψήφο στο ψήφισμα του ΕΚ για τη Βενεζουέλα. Ζητούμε μεσολάβηση της ΕΕ, για διάλογο κ άμεσες εκλογές για δημοκρατική διέξοδο. Την ώρα της ψηφοφορίας ταξίδευα. Αύριο είμαι από το πρωί στις Σέρρες.

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) January 31, 2019

Το άρθρο «Θα πήγε για… γκαζόζα» – Απών ο Παπαδημούλης από ψηφοφορία για τη Βενεζουέλα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα