Το ραντεβού της Ρίβα με τον πρώην της δυο ημέρες πριν τη δολοφονία της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την πολύκροτη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ από τον παραολυμπιονίκη, Όσκαρ Πιστόριους.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα η Ρίβα δύο μέρες πριν πεθάνει είχε βγει ραντεβού με τον πρώην φίλο της, τον επιχειρηματία

Γουόρεν Λαχούντ, κάατι που φαίνεται να εξόργισε τον Πιστόριους.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Λαχούντ στο BBC, αναφέροντας ότι όσο ο ίδιος βρισκόταν με τη Ρίβα, ο Πιστόριους της τηλεφώνησε δύο φορές μέσα σε μόλις 20 λεπτά.

Στο «στρατόπεδο» Πιστόριους, φίλοι του αναφέρουν πως ο ίδιος είναι ένας απελπισμένος άνθρωπος, που βρίσκεται πλέον «στα πρόθυρα της αυτοκτονίας».

«Θα έλεγα ότι, απλώς μιλώντας μαζί του, ότι είναι ένας τσακισμένος άνθρωπος και θα τολμούσα να πω ότι βρίσκεται στα πρόθυρα αυτοκτονίας. Πραγματικά με ανησυχεί» αναφέρει ο Μάικ Άτζι, φίλος της οικογένειας που μίλησε στο BBC στα πλαίσια ειδικού αφιερώματος που αναμένεται να προβάλλει το βρετανικό δίκτυο για την τραγική υπόθεση της δολοφονίας της Ρίβα Στέενκαμπ από τον παραολυμπιονίκη.

«Πάντα φαίνεται να μνημονεύει την Ρίβα και να μας ζητά να προσευχηθούμε για εκείνη και την οικογένειά της» προσθέτει ο Μ. Άτζι.

Keywords
Τυχαία Θέματα