Τραγωδία με 49 νεκρούς στην Ινδία

Τραγωδία στην Ινδία με έκρηξη φιάλης υγραερίου σε εστιατόριο στην πόλη Πέτλαουαντ, του κρατιδίου Μαντια Πραντές, κατά την οπολία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 49 άνθρωποι. Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που δεκάδες εργαζόμενοι και μαθητές έπαιρναν το πρωινό τους, δήλωσε η αξιωματούχος της αστυνομίας Σίμα Άλβα, η οποία πρόσθεσε: «Μέχρι στιγμής έχουμε εντοπίσει 49 πτώματα. Υπάρχουν περίπου 35 τραυματίες που

έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο. Το εστιατόριο βρίσκεται σε μια πολυσύχναστη περιοχή και πολλοί άνθρωποι έπαιρναν το πρωινό τους την ώρα εκείνη, γεγονός που εξηγεί τον τόσο μεγάλο απολογισμός».

Την ανθρώπινες απώλειες ενίσχυσε και το γεγονός ότι το εστιατόριο βρίσκεται και κοντά σε στάση του λεωφορείου, στην οποία εκείνη την ώρα βρίσκονταν αρκετοί άνθρωποι που περίμεναν να πάρουν το αστικό λεωφορείο.

Ο πρωθυπουργός του Μάντια Πραντές Σίβρατζ Σινγκ Τσούχαν εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων, μέσω ανάρτησης στο λογαριασμό του στο Twitter: «Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων και προσεύχομαι για τη γρήγορη ανάρρωση των τραυματιών»,

Επίσης όπως ανακοίνωσε ο Τσούχαν θα δοθούν 200.000 ρουπίες (περίπου 3.000 ευρώ) στις οικογένειες των θυμάτων και 50.000 ρουπίες (περίπου 700 ευρώ) στους τραυματίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα