Τριτοκοσμικές καταστάσεις σε νοσοκομείο της Πάτρας: Τρία ευρώ για μια καρέκλα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τραγικές καταστάσεις διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στο πρώην 409 Νοσοκομείο της Πάτρας όπου στεγάζονται κλινικές του ΓΚΝ Άγιος Ανδρέας.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr στο νοσοκομείο το οποίο θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις ντροπές του εθνικού συστήματος υγείας(ΕΣΥ) λόγω της παλαιότητάς του αλλά και των συνθηκών που επικρατούν εκεί.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι εξαφανίστηκαν οι καρέκλες από τους θαλάμους των ασθενών με αποτέλεσμα οι συγγενείς όσων νοσηλεύονται να είναι υποχρεωμένοι

να φέρουν καρέκλες από το σπίτι τους! Αποκορύφωμα της διάλυσης του συστήματος στο συγκεκριμένο νοσοκομείο αποτελεί το περιστατικό που καταγράφηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν συγγενής ασθενούς ζήτησε καρέκλα, για να του δοθεί η απάντηση πως καρέκλες δεν υπάρχουν. Μάλιστα του έδωσαν τηλέφωνο ιδιώτη προκειμένου να προμηθευτεί καρέκλα αν επιθυμεί. Σε επικοινωνία που είχε ο συνοδός του ασθενούς με τον ιδιώτη, αυτός τον πληροφόρησε πως μπορεί να του ενοικιάσει καρέκλα έναντι 3 ευρώ την ημέρα για όσο διάστημα την χρειαστεί.

Το άρθρο Τριτοκοσμικές καταστάσεις σε νοσοκομείο της Πάτρας: Τρία ευρώ για μια καρέκλα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα