Τσακαλώτος: Η καταρχήν συμφωνία στο Eurogroup είναι καλύτερη από ό,τι περίμενα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στην εφημερίδα «Ειδήσεις» υποστηρίζει πως η συμφωνία που επετεύχθη με τους δανειστές είναι καλύτερη από ότι περίμενε.

Ενώ επιπλέον τονίζει πως χρειάζεται να γίνει πολύ δουλειά προκειμένου να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ελληνική οικονομία.

Πλέον χρειάζεται δουλειά για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση, με τους καλύτερους δυνατούς όρους, ώστε να γυρίσει οριστικά σελίδα η ελληνική οικονομία, σημειώνει στην στην εφημερίδα «Ειδήσεις»,

ο κ. Τσακαλώτος.

Να σημειωθεί πως αν και με την παρουσία του στην Βουλή αποπειράθηκε να δώσει ένα τέλος στην φημολογία περί διάστασης απόψεων με το Μαξίμου, δημοσιογραφικές πληροφορίες επιμένουν πως αυτή η διάσταση υφίσταται.

Εξάλλου σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο από τα «Νέα», ο Ευκλείδης Τσακαλώτος φέρεται να είπε σε συνεργάτες του «εγώ δεν θα γίνω Βαρουφάκης», «δεν είμαι Ιφιγένεια».

Το άρθρο Τσακαλώτος: Η καταρχήν συμφωνία στο Eurogroup είναι καλύτερη από ό,τι περίμενα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα