Ξεκίνημα με νίκη για την έμπειρη Ιταλία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Η μεγαλύτερη σε μέσο όρο ηλικίας εθνική Ιταλίας που έχει εμφανιστεί σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ξεπέρασε το εμπόδιο του Βελγίου και με πολύ καλή εμφάνιση πήρε τη νίκη με 2-0 στο «Παρκ Ολιμπίκ» της Λιόν στο ντέρμπι του 5ου ομίλου κάνοντας ιδανική πρεμιέρα στο Euro 2016. Oι Τζακερίνι στο 32′ και Πελέ στο 92’ πέτυχαν τα τέρματα της Ιταλίας απέναντι σε ένα Βέλγιο που όλοι το

ανέμεναν πολύ καλύτερο.

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Ιρλανδία και Σουηδία στο Σεν Ντενί, στην πρεμιέρα του 5ου Ε” ομίλου. Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν από τους Ιρλανδούς που προηγήθηκαν με τον Χούλαχαν στο 48′ και ισοφαρίστηκαν από αυτογκόλ του Κλαρκ στο 71′, ενώ στον αγώνα, με τον οποίο άνοιξε η χθεσινή ημέρα, η κάτοχος του τίτλου Ισπανία με γκολ του Πικέ στο 87ο λεπτό κέρδισε την Τσεχία με 1-0 και ξεκίνησε και αυτή με νίκη το Euro 2016.

Το σημερινό πρόγραμμα του Euro

Πρεμιέρα στον 6ο όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος απόψε, με τους αγώνες του οποίου ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική της διοργάνωσης. Στις 7 μ.μ. στο «Ματμούτ Ατλαντίκ» του Μπορντό, η Αυστρία θ” αντιμετωπίσει την Ουγγαρία και στις 10 μ.μ. η Πορτογαλία την Ισλανδία στο «Ζοφρουά Γκισάρ» του Σεντ Ετιέν.

Το άρθρο Ξεκίνημα με νίκη για την έμπειρη Ιταλία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα