Ξεκίνημα με νίκη θέλει κόντρα στη Ρουμανία η Εθνική μας ομάδα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε μια νέα εποχή μπαίνει η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, μετά τη «χρυσή» δεκαετία (2004 – 2014) των επιτυχιών που την καθιέρωσε ως ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό μέγεθος με μια κατάκτηση Euroκαι τις συμμετοχές σε Μουντιάλ, Euroκαι Confederations Cup.

Σε αυτή τη νέα εποχή θα προσπαθήσει να οδηγήσει την γαλανόλευκη ο Ιταλός προπονητής Κλαούντιο Ρανιέρι,

ο οποίος θέλει να φέρει ένα νέο πνεύμα και μια καινούργια φιλοσοφία με στόχο νέες επιτυχίες.

Πρώτος αντίπαλος σε αυτή τη νέα εποχή, ή τελευταία αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας στην προσπάθεια για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ή Ρουμανία σε ένα παιχνίδι που θα γίνει σήμερα (7/9, 21:45 ΝΕΡΙΤ) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κεκλεισμένων των θυρών, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2016 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει καλέσει 24 παίκτες για το παιχνίδι αυτό, με τον Διαμαντάκο να είναι ο πρωτάρης της Εθνικής, όπως και ο Μάνταλος που κλήθηκε στη θέση του τραυματία Μανιάτη, ενώ επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Οι υπόλοιποι 21 είναι οι Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Τοροσίδης, Βύντρα, Μανωλάς, Μόρας, , Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Καράμπελας, Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλος, Σάμαρης, Σιόβας, Ταχτσίδης, Κονέ, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου, Αθανασιάδης.

Η Εθνική μας θέλει ένα καλό ξεκίνημα στο «παγωμένο» από την τιμωρία Καραϊσκάκη, απέναντι σε μια πραγματικά καλή ομάδα όπως η Ρουμανία, η οποία αναμένεται να είναι και ένας από τους βασικούς αντιπάλους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Όπως ενημέρωσε την ΕΠΟ η UEFA, το παιχνίδι της Κυριακής θα διεθύνει ο Άγγλος διαιτητής Μαρκ Κλάτενπεργκ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάικλ Μάλαρκι, Σάιμον Μπεκ και τέταρτο διαιτητή τον επίσης Άγγλο Σάιμον-Πίτερ Μπένετ.

Βοηθοί περιοχής θα είναι οι Άγγλοι, Αντρέ Μάρινερ και Λη Πρόμπερτ και παρατηρητής αγώνα ο Ολλανδός Μάρτιν Στούρκενμπουμ.

Οι υπόλοιπες ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε σε αυτή την προκριματική φάση είναι: Νησιά Φερόε, Φιλανδία, Ουγγαρία και Βόρεια Ιρλανδία.

Το πρόγραμμα της Εθνικής μας ομάδα στην προκριματική φάση είναι το ακόλουθο:

Ελλάδα – Ρουμανία (7/9/14 -21:45)

Φιλανδία – Ελλάδα (11/10/14-21:45)

Ελλάδα – Βόρειος Ιρλανδία (14/10/14-21:45)

Ελλάδα – Νησιά Φερόε (14/11/14-21:45)

Το άρθρο Ξεκίνημα με νίκη θέλει κόντρα στη Ρουμανία η Εθνική μας ομάδα εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα