Ζώδια και ραντεβού: Ποιο είναι το ιδανικό για το καθένα

Τα ζώδια δεν είναι κάτι απλό. Εξαρτώνται από την μέρα που γεννήθηκες και το καθένα έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Τα ζώδια λοιπόν μας λένε πολλά πράγματα για μας, πολλά απ΄τα οποία θα δεις ότι όντως ισχύουν. Μεταξύ άλλων λοιπόν μας δείχνουν και ποιο

θα ήταν το ιδανικό πρώτο ραντεβού.

Πάντα το ίδιο ερώτημα όταν ένα αγόρι σου ζητάει να βγείτε, που θα πάτε και τι θα κάνετε. Η απάντηση λοιπόν έρχεται από τα ζώδια σας. Αν ψάχνεις ιδέες ρίξε μια ματιά στο ζώδιο του για να εμπνευστείς και να τον κάνεις να θέλει να βγείτε και δεύτερο. Δες επίσης τι δεν ανέχεται κάθε άντρας με βάση το ζώδιο του!

Κριός

Αυτό το δυναμικό ζώδιο είναι αρκετά κοινωνικό και λατρεύει τις σωματικές προκλήσεις. Η ανταγωνιστική αλλά και σίγουρη φύση του τον κάνει τέλειο στα αθλήματα και στις άλλες σωματικές δραστηριότητες. Γι’ αυτό και θα λάτρευε να πάει για ένα παιχνίδι τένις, κολύμβηση ή ακόμη και ορειβασία. Οτιδήποτε έχει να κάνει με την δύναμη του είναι υπέροχο γι’ αυτόν. Κάνε ένα πρόχειρο φαγητό μ’ένα ποτό στη συνέχεια και θα έχεις σχεδιάσει το τέλειο δείπνο.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι επίσης ένα ζώδιο που λατρεύει τις εξόδους και έλκονται από άτομα που τους προξενούν το ενδιαφέρον. Εάν ένας Δίδυμος δεν μπορέσει να κρατήσει το επίπεδο της συζήτησης σε ένα ενδιαφέρον σημείο τότε και οι δύο παρτενέρ θα βαρεθούν σίγουρα. Το ιδανικό πρώτο ραντεβού γι’ αυτό το ζώδιο είναι σε εξωτερικούς χώρους που όμως υπάρχουν διάφορα γεγονότα όπως μία συναυλία ή μία βραδιά ποίησης. Έτσι, όχι μόνο θα περάσεις καλά αλλά θα έχεις να μιλήσεις για πολλά πράγματα με τον άλλον μετά το τέλος του σόου.

Καρκίνος

Τίποτα δεν κάνει τον Καρκίνο πιο ευτυχισμένο από ένα γεύμα με άτομα που τον νοιάζονται. Όταν έχει τα μάτια του σε μία γυναίκα, δεν θέλει τίποτα περισσότερο. Προτιμάει να βγουν για ένα ωραίο γεύμα ή να έχουν ένα γευστικό δείπνο στο σπίτι. Βλέπει το δείπνο σαν ένα γεγονός που περιλαμβάνει καλό κρασί ή ένα κοκτέιλ, πάντα σε συνδυασμό με καλές συζητήσεις και άφθονο γέλιο.

Λέων

Ο Λέων έχει μία φυσική συνήθεια να δίνει ζωή σε ένα δωμάτιο κάθε φορά που μπαίνει. Άρα ένα καλό πρώτο ραντεβού θα ήταν μια παράσταση, είτε μια τζαζ συναυλία ή ένα θέατρο. Ο Λέων λατρεύει τα ωραιότερα πράγματα στην ζωή. Επίσης, χωρίς αμφιβολία λατρεύει να ξοδεύει λεφτά για την σύντροφο του χωρίς να τα υπολογίζει. Ωστόσο είναι κομψός κι εκλεπτυσμένος άνθρωπος γι’αυτό και βρίσκει την τέχνη συναρπαστική. Ακόμη, οποιοσδήποτε άντρας σ’αυτό το ζώδιο λατρεύει να φοράει τα καλά του για να βγει έξω.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι και αυτός σκληρά εργαζόμενος, αλλά λατρεύει να περνάει καλά. Ένα καλό πρώτο ραντεβού γι’ αυτόν θα ήταν κάπου που δεν τραβάει όλα τα βλέμματα καθώς μπορεί να γίνει πολύ ντροπαλός. Δε είναι ο ιδανικός για καραόκε. Είναι όμως ότι πρέπει για μπόουλινγκ ή για ένα παιχνίδι μπιλιάρδου.

Λατρεύει τις προκλήσεις και του αρέσει να βγαίνει ραντεβού με άτομα τα οποία είναι ευχάριστα. Δεν χρειάζεται να είστε μεγάλη παρέα ή να πάτε σε ένα μέρος με μεθυσμένους. Είναι ευγενικός και προτιμάει κάτι πιο χαλαρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα