Ζώδια σήμερα 15/11: Προβλέψεις για την Τετάρτη

Κριός

Το ευνοϊκό εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ Ερμή/Αφροδίτης θα σου φέρει ευχάριστες ειδήσεις από το εξωτερικό ή για κάποιες σπουδές και σεμινάρια. Η ανάγκη σου για περισσότερες γνώσεις και φιλοσοφία, σου φέρνει αισιόδοξες σκέψεις αλλά και επαφές με ανθρώπους καλλιεργημένους. Μια νέα συνεργασία/συμφωνία θα αναπτερώσει το ηθικό σου ενώ γενικότερα θα είσαι συνεργάσιμος/η, κοινωνικός/η και αρκετά καλός/η στις δημόσιες σχέσεις. Από μια νομική υπόθεση

να περιμένεις θετικές εξελίξεις ενώ στον επαγγελματικό σου χώρο το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα αρμονικό.

Ταύρος

Σήμερα ολοκληρώνεται το εξάγωνο του Ερμή από τον 8ο σου με την Αφροδίτη από τον 6ο σου. Θα έχεις θετικές εξελίξεις σε μια οικονομική δοσοληψία από την οποία είναι πολύ πιθανό να κερδίσεις κάποιο δώρο ή extra χρήματα. Στις καθημερινές σου υποχρεώσεις θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, ώστε να τις διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στον επαγγελματικό σου χώρο θα επικρατεί συναδερφικό και ευχάριστο κλίμα ενώ αν έχεις κάνει εξετάσεις υγείας, θα πάρεις καλά αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Ενδιαφέρουσα η σημερινή ημέρα για εσένα με το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη στον 7ο/5ο σου αντίστοιχα, να ολοκληρώνεται για να σε γεμίζει αισιοδοξία και θετικές σκέψεις. Θα έχεις την ανάγκη να βρίσκεσαι με κόσμο και να επηρεάζεσαι από τις απόψεις και σχέδια των άλλων. Καλή ημέρα για εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που με τακτ και διπλωματία θα φέρεις εις πέρας. Θα έχεις τον χρόνο να κάνεις δημιουργικά πράγματα κυρίως για τους/ις άλλους/ες και θα νιώσεις ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Επίσης καλή ημέρα για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου στον επαγγελματικό χώρο.

Καρκίνος

Πέφτεις με τα μούτρα στις επαγγελματικές και καθημερινές σου υποχρεώσεις τις οποίες διεκπεραιώνεις με αρκετή επιτυχία με το εξάγωνο του Ερμή από τον 6ο σου με την Αφροδίτη στον 4ο σου. Πέραν των επαγγελματικών σου καθηκόντων, είναι μια ημέρα που θα θελήσεις να ασχοληθείς με την τακτοποίηση και ωραιοποιήση του σπιτιού και δεν αποκλείεται να κάνεις αρκετές αγορές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα σου και παράλληλα θα ομορφύνουν το σπίτι σου. Οι σχέσεις με την οικογένεια θα χαρακτηρίζονται από τρυφερότητα.

Λέων

Εξαιρετική ημέρα για να ξεδιπλώσεις το ρητορικό σου ταλέντο και να καταφέρεις να πείσεις ακόμη και τους/ις δύσπιστους/ες με το εξάγωνο του Ερμή στον 5ο σου με την Αφροδίτη στον 3ο σου. Θα είσαι τόσο ευγενικός/η και αισιόδοξος/η που μόνο θετικά μηνύματα θα μπορείς να μεταφέρεις. Θα είσαι αρκετά επικοινωνιακός/η και κινητικός/η και αν βρίσκεσαι σε επαγγελματικό ταξίδι, θα στεφθεί με επιτυχία. Οτιδήποτε προκύψει το αντιμετωπίζεις χαλαρά, με καλή διάθεση και με την αίσθηση πως τίποτα δεν μπορεί να στραβώσει.

Παρθένος

Σήμερα ολοκληρώνεται το εξάγωνο του Ερμή μέσα από τον 4ο σου με την Αφροδίτη μέσα από τον 2ο σου για να σου φέρει ευχάριστες ειδήσεις για ένα ακίνητο που θα σου αποφέρει κέρδη. Τα οικονομικά σου ευνοούνται μέσα από την οικογένεια και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και θα έχεις την δυνατότητα μέσα από κάποιες έξυπνες συνομιλίες και συναλλαγές να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Οι σχέσεις με την οικογένεια είναι καλές ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να συνεισφέρεις οικονομικά ή να κάνεις κάποια δώρα στους γονείς σου.

Zυγός

Ολοκληρώνεται σήμερα το εξάγωνο του Ερμή από τον 3ο με την Αφροδίτη από τον 1ο σου για να σου φέρει πολλές και ευχάριστες ειδήσεις που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό. Θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η και άριστος στις δημόσιες σχέσεις ώστε να μπορέσεις να κλείσεις νέες συμφωνίες. Πολλές μετακινήσεις από τις οποίες θα ευνοηθείς και καλή ημέρα για συνεργασίες, υπογραφές και ανανεώσεις συμβολαίων. Αισιόδοξες σκέψεις, ευγένεια στον λόγο και ανάγκη να βγεις έξω να ψυχαγωγηθείς και να διασκεδάσεις.

Σκορπιός

Σήμερα ολοκληρώνεται το εξάγωνο του Ερμή από τον 2ο σου με την Αφροδίτη από τον 12ο σου για να φέρει εύνοια στα οικονομικά σου, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις κυρίως μυστικές. Δεν θα έχεις απαισιόδοξες σκέψεις και επειδή γενικότερα νιώθεις πως έχεις πολλά να προσφέρεις, θα είσαι αρκετά δοτικός/η και στοργικός/η. Δεν αποκλείεται να βοηθήσεις κάποιον/α οικονομικά χωρίς να το μάθει κανείς. Θα πράξεις ότι σου υπαγορεύουν οι αρχές σου, θα έχεις αυτοπεποίθηση και θα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου.

Tοξότης

Αρκετά ευχάριστη προμηνύεται η ημέρα με τον Ερμή από τον 1ο σου να σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον 11ο σου. Θα είσαι αρκετά κοινωνικός/η, ενδεχομένως και λίγο νευρικός/η από την υπερκινητικότητα που θα βγάζεις. Θα εκφράζεις την προσωπικότητα σου, τις απόψεις και αντιλήψεις σου και θα βρεθείς με φίλους/ες. Θα αντιλαμβάνεσαι εύκολα τι θέλουν να πουν οι άλλοι και θα είσαι αρκετά προσαρμοστικός/η στις καταστάσεις. Ευχάριστες συναντήσεις αλλά και ειδήσεις μέσα από τον φιλικό σου περίγυρο. Η υλοποίηση ενός στόχου θα σου φέρει χαρά.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι ημέρα εσωστρέφειας όχι τόσο γιατί έχεις αρνητικά συναισθήματα αλλά γιατί προτιμάς να κρατάς τα σχέδια σου κρυφά με τον Ερμή στον 12ο σου. Ωστόσο το εξάγωνο που θα πραγματοποιηθεί Ερμής/Αφροδίτης θα φέρει στο προσκήνιο επιχειρηματικά σχέδια και συνεργασίες από τις οποίες θα ωφεληθείς. Η καλή εικόνα που δείχνεις στον επαγγελματικό σου χώρο ανεβάζει την φήμη σου στα ύψη και ανοίγονται πολλές προοπτικές. Αν και μυστικοπαθής στις κοινωνικές εκδηλώσεις και συναναστροφές θα έχεις άφταστη κοινωνική σου συμπεριφορά με αποτέλεσμα να γίνεσαι αρεστός/η.

Υδροχόος

Αρκετά κοινωνική και ευχάριστη ημέρα με τον Ερμή να βρίσκεται στον 11ο σου σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον 9ο σου. Με μεγάλη ευκολία θα δημιουργείς νέες φιλικές σχέσεις, θα προσαρμόζεσαι σε όλα τα κοινωνικά περιβάλλοντα και ενδέχεται να γίνεις μέλος σε κάποια ομαδική δραστηριότητα. Επίσης, καλή ημέρα για να προωθήσεις τις ιδέες και σχέδια σου ακόμη και εκτός συνόρων. Θα έχεις καλή και αισιόδοξη διάθεση και όλα θα τα αντιμετωπίζεις με ευγένεια και θετική σκέψη. Ευχάριστες ειδήσεις από το εξωτερικό ή από μια νομική υπόθεση.

Iχθύες

Με τον Ερμή να βρίσκεται στον 10ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον 8ο σου, θα κάνεις ότι περνά από το χέρι σου ώστε να μην δημιουργηθούν εντάσεις και κόντρες στον επαγγελματικό τομέα και αμαυρωθεί η φήμη σου. Αν ασχολείσαι με τα οικονομικά σήμερα θα έχεις επιτυχία, θα είσαι αρκετά έξυπνος, θα ελίσσεσαι και θα έχεις κέρδη. Γενικά δεν θα θέλεις να βαρύνεις την ψυχολογία σου με σοβαρά θέματα και είναι πολύ πιθανό να επιδοθείς σε αγορές και shopping therapy.

www.astrology.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα