H ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ


Πρόκειται για ενα προσωποπαγές κόμμα που αυτονομα δέν θα μπορουσε να διαμορφωσει πολιτικες εξελιξεις και να σταθει σε οποιοδηποτε επιπεδο και εξ αιτιας της μικρης δυναμικης της και εξ αιτιας του οτι αποτέλεσε προιον αποστασίας.
Η πτωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, γεννησε την πολιτική ανοιξη του ενος ανδρος αρχή του Αντωνη Σαμαρά.Πλην της πτωσης της κυβερνησης Μητσοτάκη ειναι σαφές
οτι η πολιτικη ανοιξη ,χαρακτηρίσθηκε απο τις διαφορετικες μεσα σε ενα εξαμηνο θεσεις για το μνημονιο-στην αρχη ηταν αντιμνημονιακος ο Αντωνης και μετα υπερ του μνημονίου,απο την ταυτιση με το αντιπαλον δεος-στα πολιτικα χρονικα της Ευρώπης δέν συνεβη πουθενα αναλογη συνεργασια οπως αυτη μεταξύ της Νέας Δημοκρατιας και του ΠΑΣΟΚ.
Ταυτοχρονα ο Αντωνης Σαμαράς και εδω εδωσε ενα ακομη στιγμα της …πολιτικης ανοιξης.Υπογράμμισε οτι ποτε μα ποτε δέν πρόκειται να συμμαχησει με το ΠΑΣΟΚ και μετα απο δυο μηνες εκανε το ακριβως αντιθετο…Συγκυβερνησε.
Η πολιτικη ανοιξη ενεπαιξετον κοσμο της Νέας Δημοκρατιας μπηκε σαν πολιτικο τσιμπουρι στην ιστορικη παραταξη Καραμανλη, πετυχε το χαμηλοτερο ποσοστο απο την γεννηση του κομματος και ασπασθηκε εντελως ακραιες δεξιες θεσεις και ιδεολογήματα.
Χαρακτηρισθηκε απο θρασυτητα,κομπασμο ιντριγκες πιεσεις προς την Δικαιοσυνη που ακομη να διαλευκανθουν και απο χαρακτήρες ανθρώπων υπουργων και στελεχων σαλτιμπαγκων και αστείων.Συμμαχησε με οτι σιχαινοταν και συνεργασθηκε με ολους τους απατεώνες της μεταπολιτευσης.Αυτη ειναι η μεγαλυτερη απατη της μεταπολιτευσης Η πολιτικη ανοιξη.
Keywords
Τυχαία Θέματα