Η "εκρηκτική" επιστροφή της Pamela (Anderson)

Απαγορεύτηκε στη Βρετανία, μετά από παράπονα τηλεθεατών, τηλεοπτική διαφήμιση με την Πάμελα Άντερσον για λογαριασμό εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων, καθώς θεωρήθηκε σεξιστική και ταπεινωτική για τις γυναίκες.
Στο επίμαχο διαφημιστικό σποτ της εταιρείας φιλοξενίας Ιστοσελίδων Crazy Domains, το
πρώην κορίτσι του «Baywatch» εμφανίζεται αρχικά με αυστηρό κοστούμι σε επαγγελματική σύσκεψη όταν ένας από τους συνεργάτες της αρχίζει να την φαντασιώνεται μαζί με μια άλλη γυναίκα να φοράνε μπικίνι και να καλύπτουν το σώμα τους με κρέμα.
Η
προβολή της διαφήμισης προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τηλεθεατές οι οποίοι τηλεφωνούσαν στα τηλεοπτικά δίκτυα αλλά και στην ASA, την αρμόδια βρετανική αρχή που είναι υπεύθυνη για τις διαφημίσεις, κάνοντας παράπονα σχετικά με το σεξουαλικό περιεχόμενο της διαφήμισης. Αν και η απάντηση της εταιρείας ήταν ότι στόχος της διαφήμισης ήταν «να δείξουμε ότι η Πάμελα Αντερσον και η βοηθός της είναι γοητευτικές, δυναμικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες» η απόφαση της ΑSA ήταν ότι η διαφήμιση δεν μπορεί να προβάλλεται πριν από τις 9 το βράδυ.
Η ASA δήλωσε ότι το σποτ δίνει την εντύπωση ότι «ένας άντρας βλέπει τις συναδέλφους του ως αντικείμενα του σεξ και τις ποθεί. Η διαφήμιση αυτή είναι πιθανόν να προσβάλει κάποιους τηλεθεατές» πρόσθεσε.
Όσο για την 46χρονη Pamela; Εκείνη πρωταγωνιστεί αυτό το μήνα και σε μια καταπληκτική φωτογράφηση που της έκανε ο Mario Testino για τη βραζιλιάνικη "Vogue", shooting που κάνει ήδη το γύρο του κόσμου.KOURDISTO PORTOCALI
Keywords
Τυχαία Θέματα