Η ΜΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Νέα πρόεδρος του Τομέα Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) της ΕΕΔΕ (Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων η Αναστασία Μάνου ....
Η Α. Μάνου έχει δημιουργήσει και διευθύνει την εταιρεία παραγωγής και διανομής οπτικοακουστικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων White Fox. Εργάστηκε
επί μια δεκαετία ως ερευνήτρια στο ΙΟΒΕ, ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες Το Βήμα και Καθημερινή στην ΕΡΤ και στον περιοδικό τύπο .

Η White Fox ΑΕ ιδρύθηκε το 2005 έχει σήμερα πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή, έργα της προβάλλονται σε τηλεοπτικούς σταθμούς σε Ευρώπη και Ασία ενώ οπτικοακουστικά έργα της εταιρείας που αφορούν τον πολιτισμό περιλαμβάνονται σε δημόσιες & ιδιωτικές βιβλιοθήκες των ΗΠΑ και του Καναδά.

Η Α.Μάνου σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Παν)μιο(ΑΣΟΕΕ) και έκανε τις μεταπτυχιακές σπουδές στο Πολυτεχνείο Κρήτης . Τα τελευταία χρόνια, θεωρώντας ανάγκη και υποχρέωση να ασχοληθεί με φορείς και οργανώσεις που δημιουργούν νέες συνθήκες για τον τόπο μας, ασχολείται με την προαγωγή της γυναικείας επιχειρηματικότητας και περισσότερο τώρα ως η Πρόεδρος του ΤΟΓΜΕ-ΕΕΔΕ , με τη Διεθνή Διαφάνεια έχει εκλεγεί Γενική Γραμματέας του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Οργάνωσης και είναι Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Μεντόρων για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα.
Keywords
Αναζητήσεις
αναστασία μάνου
Τυχαία Θέματα