O Πάνος Καμμένος κατηγορεί ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης Πορτοσάλτε, Καψή, Παπαχρήστο - Με αγωγή απάντησε ο ΣΚΑΙ

Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης που δέχθηκε το απόγευμα στο Κερατσίνι, τους δημοσιογράφους Χρήστο Παπαχρήστο, Μανώλη Καψή και Άρη Πορτοσάλτε....

Με αγωγή απάντησαν ο ΣΚΑΙ και ο Αρης Πορτοσάλτε.
«Είμαι καλά, ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης υπάλληλοι συμφερόντων που θίγουμε, όπως ο Καψής ο Πορτοσάλτε, ο Παπαχρήστος», είχε γράψει νωρίτερα στο
twitter o πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων», παραπέμποντας στο άρθρο 120 του Συντάγματος («η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»).

Κατά την έξοδό του από το Ναυτικό Νοσοκομείο όπου είχε μεταβεί για προληπτικές εξετάσεις, ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε ότι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης σε βάρος του είναι «όλοι εκείνοι οι οποίοι υπηρετούν τα συμφέροντα».

«Άκουσα με μεγάλη προσοχή το συνάδελφό σας κ. Άρη Πορτοσάλτε, ηθικό αυτουργό της επίθεσης εναντίον μου, όπως και όλων εκείνων των εφημερίδων που με χρήματα της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός" με λίντσαραν πολιτικά σήμερα το πρωί. Τους το χαρίζω και τους λέω ότι οι Έλληνες είμαστε μια κοινωνία δημοκρατών που θα αντισταθεί στις τακτικές αυτές.
Θα απαντήσουμε με δημοκρατικό τρόπο, με ηρεμία, με ειρήνη απέναντι στο φασισμό και τα συμφέροντα που θέλουν να καθυποτάξουν τον ελληνικό λαό», διεμήνυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Σε υψηλότερους τόνους ήταν η απάντηση του κ. Καμμένου στην ερώτηση αν πιστεύει ότι η επίθεση που δέχθηκε στο Κερατσίνι, σχετίζεται με τη δίκη του δήλωση περί λινταρίσματος του δημάρχου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα.

«Χθες από το MEGA, ο δικός σας δημοσιογράφος, ο αδελφός του υπουργού, ο κ. Καψής, προέτρεψε να με λιντσάρουν. Σας το χαρίζω κυρία μου. Όπως χαρίζω και στον κ. Μπόμπολα των συμφερόντων της "Ελληνικός Χρυσός" και των ορυχείων την επίθεση εναντίον μου. Ας επιτεθούν όσο θέλουν σε εμάς, είμαστε πολύ πιο ισχυροί από αυτούς. Και να το παίξετε αυτό...», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε εξάλλου για προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας από «παρακρατικούς και νεοναζιστές» που «επιθυμούν να παραδώσουν την πατρίδα μας στους δανειστές».
Keywords
Τυχαία Θέματα