Χρήση ναρκωτικών έκανε ο Ριζάι πριν την απόπειρα απόδρασης


Χρήση τοξικών ουσιών είχε κάνει ο Αλκέτ Ριζάι πριν ξεκινήσει την πρόσφατη απόπειρα απόδρασης. Όπως αναφέρει το Έθνος, το θρίλερ της ομηρείας έφερε στο φως για ακόμη μία φορά το πρόβλημα της χρήσης ναρκωτικών μέσα στις φυλακές. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Αλκέτ Ριζάι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών πριν ξεκινήσει τη νέα απόπειρα απόδρασης... Με αυτόν τον τρόπο "εξηγείται" η επιθετική συμπεριφορά που είχε αλλά
και η αντοχή του όλες αυτές τις ώρες παρά την πίεση των διαπραγματευτών της ΕΛ.ΑΣ. Δριμύ είναι το "κατηγορώ" από πατέρα για τον θάνατο του γιου του μέσα στις φυλακές. Ο Νίκος Δέδες αναφέρει στην εφημερίδα πως ο γιος του είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά και για αυτό είχε φυλακιστεί. "Που βρήκε τα ναρκωτικά ο γιος μου στη φυλακή; Δεν υποτίθεται ότι ελέγχουν τι μπαίνει και τι βγαίνει στα σωφρονιστικά καταστήματα;" τονίζει. Ο γιος του βρέθηκε νεκρός στο κελί του, στην Γ' Πτέρυγα του κέντρου κράτησης Μαλανδρίνου τον Αύγουστο του 2012, από χρήση οπιούχων.

Ο πατέρας σημειώνει πως έπαιρνε φάρμακα για να αποτοξινωθεί και όπως του έλεγε ο ίδιος έκανε μεγάλη προσπάθεια για αυτό. "Ποιος θα πληρώσει για τη δολοφονία ενός παιδιού που πάλευε για τη ζωή του;", αναρωτιέται. Για την υπόθεση του Δέδε έχει πραγματοποιηθεί ΕΔΕ και έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία από την Εισαγγελία Άμφισσας. "Αναμένω από τη Δικαιοσύνη να τιμωρήσει τους ενόχους που ευθύνονται για τον θάνατο του παιδιού μου", τονίζει ο Ν. Δέδες.
Keywords
Τυχαία Θέματα