"Δεν επιστρέφουμε εάν δεν πληρωθούμε" διαμηνύουν οι υπάλληλοι της Γραμματείας του TEI Πύργου

Άλυτο παραμένει- παρά τις σχετικές διαβεβαιώσεις- το πρόβλημα με τη Γραμματειακή Υποστήριξη του ΤΕΙ στον Πύργο, καθώς οι τρείς Διοικητικοί Υπάλληλοι διαμηνύουν προς πάσα κατεύθυνση πως δεν πρόκειται να επιστρέψουν στις θέσεις τους εάν δεν πληρωθούν....

Αν και αυτές τις μέρες, εργάστηκαν για τις ανάγκες έναρξης της εξεταστικής περιόδου, με στόχο όπως οι ίδιοι δήλωσαν μιλώντας στην «Π» να μην δημιουργήσουν πρόβλημα στους φοιτητές, δεν είναι διατεθειμένοι να πράξουν το ίδιο και στην
πορεία, αποχωρώντας οριστικά από τη Γραμματεία του ΤΕΙ και τινάζοντας ουσιαστικά τη λειτουργία των τμημάτων στον αέρα! Χωρίς την παρουσία τους, εγγραφές δεν θα μπορέσουν να γίνουν για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά εκτός και αν ο δήμος Πύργου προχωρήσει στην αποπληρωμή του μεγαλύτερου μέρους των δεδουλευμένων τους ή η Διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος δώσει λύση.

«Όλο υποσχέσεις και στην πράξη τίποτα! Για 22 μήνες δουλειάς λάβαμε μόλις 5.000 ευρώ ο καθένας και από τα χρήματα αυτά, το ποσό που δίνουμε για το ΤΕΒΕ είναι μεγαλύτερο… Μας χρωστάνε τουλάχιστον 28.000 ευρώ και δεν πάει άλλο…» σχολίασαν φανερά αγανακτισμένοι και πρόσθεσαν πως αντιλαμβάνονται τα προβλήματα που ενδεχομένως προκύψουν από την «απουσία» τους την περίοδο των εγγραφών ωστόσο, δεν τους επιτρέπεται με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί να εργάζονται χωρίς αμοιβή.

Οι νέοι Προϊστάμενοι
Εξάλλου, με απόφαση της Διοίκησης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, ορίστηκαν οι προϊστάμενοι των τμημάτων στο ΤΕΙ της πόλης για την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-2014.
Συγκεκριμένα, Προϊσταμένη του νεοσύστατου τμήματος Διοίκησης, Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων ορίστηκε η Καθηγήτρια Αναστασία Ζαφειροπούλου Μακρυγένη ενώ του τμήματος Πληροφορικής και ΜΜΕ ο Επίκουρος Καθηγητής Αθανάσιος Κούτρας.

Πηγή: εφημερίδα Πρωινή
Keywords
Τυχαία Θέματα