"ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΧΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ"...

ΟΙ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ & ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !
Υποχρεωτική χρήση καρτών στις συναλλαγές δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων και έλεγχο δια βίου στις αναλήψεις μετρητών, από αυτές τις δύο ομάδες πληθυσμού που έτσι χάνουν πρώτες τα ατομικά τους δικαιώματα.. Όπως ανακοινώνει το «Βήμα της Κυριακής» η κυβέρνηση έχει στα σκαριά σχέδιο νόμου που προβλέπει την υποδούλωση...

ουσιαστικά των Ελλήνων αφού πουθενά στον κόσμο δεν είναι υποχρεωτική η χρήση του πλαστικού χρήματος σε άτομα αλλά
κατά περίπτωση σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να πληρώσουν κάτι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, άμεσος σκοπός του νομοσχεδίου είναι να περικοπεί στις παραπάνω κατηγορίες πολιτών η εβδομαδιαία λήψη μετρητών από τις τράπεζες στα 150 ευρώ από τα 420 ευρώ που είναι σήμερα.
Τα υπόλοιπα χρήματα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.
Το μέτρο-σοκ αφορά περίπου 3,2 εκατομμύρια συνταξιούχους και εργαζόμενους στο Δημόσιο. Από τη συγκεκριμένη διαδικασία αναμένεται να εξαιρεθούν συνταξιούχοι άνω των 75 ετών και όσοι ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές, όπου η χρήση του πλαστικού χρήματος είναι περιορισμένη.
Υποτίθεται ότι θέλουν τη χρήση της κάρτας για να πιάσουν τη φοροδιαφυγή και να εντοπίσουν το μαύρο χρήμα. Που τα αναζητούν να τα πιάσουν, στους δημόσιους υπαλλήλους που δεν μπορούν να κρύψουν το μισθό τους ή στους συνταξιούχους;
Εδώ φαίνεται πως επιβάλλουν εκβιαστικά, δήθεν ως λύση για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, την «Κοινωνία χωρίς μετρητά».
Εάν δεν προλάβουν να ολοκληρώσουν την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών μέχρι το τέλος του χρόνου και μη αίροντας τα capital controls όπως υποσχέθηκαν, παγιδεύουν τον κόσμο και τον πάνε σε κούρεμα καταθέσεων…Πιέζοντας εκβιάζοντας φοράνε αλυσίδα σκλάβου στους πιό αδύναμους κοινωνικά λόγω φτώχιας και εξάρτησης από το Δημόσιο.. Οι πιό αισιόδοξοι βλέπουν σπασμωδικές κινήσεις από τις παγκόσμιες μαριονέτες της Αθήνας ως προεόρτια κήρυξης χρεωκοπίας… Σε άλλες προηγούμενες εποχές κάτι τέτοιο θα ήταν σίγουρο.. Σήμερα.. “Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ”!
Συμπερασματικά, ήταν ή δεν ήταν εξαρχής στημένο το μέτρο των capital controls για να φτάσουμε εδώ που φτάνουμε;;; Και μάλιστα ο σχεδιασμός της υποδούλωσης ουσιαστικα΄των Ελλήνων πρώτων σε όλο τον κόσμο πρέπει να ξεπερνά τα στενά χρονικά όρια των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…Να έχει σχεδιαστεί από την αρχή που μας επέβαλαν το καθεστώς αναγκαστικού χρέους ΔΝΤ..
Keywords
Τυχαία Θέματα