Η Sunday Mirror κατηγορείται για υποκλοπή τηλεφωνικών κλήσεων

Η αστυνομία ερευνά τις κατηγορίες που έγιναν εις βάρος της εφημερίδας Sunday Mirror, η οποία κατηγορείται για υποκλοπή τηλεφωνικών κλήσεων. Η Scotland Yard δήλωσε ότι ερευνά σχολαστικά τις κατηγορίες των πρώην υπαλλήλων της εφημερίδας...

Η Trinity Mirror δήλωσε ότι η Scotland Yard
έχει ενημερώσει την εθνική θυγατρική έκδοση της εφημερίδας, την MGN Limited, ότι διεξάγεται έρευνα προκειμένου να φανεί αν είναι αληθινή η κατηγορία που έκανε το πρώην προσωπικό της.

Ένας εκπρόσωπος είπε: «Η Trinity Mirror plc ότι η θυγατρική της, MGN Limited, εκδότης των εθνικών εφημερίδων του ομίλου, έχει ενημερωθεί από την αστυνομία ότι βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει ποινική ευθύνη της MGN για παράνομη συμπεριφορά και υποκλοπή τηλεφωνικών συνομιλιών, όπως αναφέρουν οι πρώην εργαζόμενοι της Sunday Mirror.

Η ομάδα δεν δέχεται αδικίες μέσα στην επιχείρησή και παίρνει στα σοβαρά αυτούς τους ισχυρισμούς. «Είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση εάν υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις».

Η είδηση ​​είναι η πρώτη επίσημη επιβεβαίωση ότι ένας όμιλος εφημερίδας διερευνάται ως ύποπτη για τις φερόμενες τηλεφωνικές υποκλοπές των δημοσιογράφων της.

Τον περασμένο μήνα είχε αναφερθεί ότι η News International του Rupert Murdoch είχε τεθεί υπό έρευνα, αλλά η αστυνομία δεν το έχει ακόμη επιβεβαιώσει.

Αρκετοί πρώην υπάλληλοι της Trinity Mirror έχουν συλλήφθει από τη μέρα που «έσκασε» το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών.

Η πρώην εκδότης της Sunday Mirror, Tina Weaver, που εργαζόταν στην εφημερίδα από το 2001 ως το 2012, συνελήφθη τον Μάρτιο σε μια πρωινή επιδρομή της αστυνομίας, κατηγορούμενη για το συγκεκριμένο σκάνδαλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα