Η Ρούμπι απειλεί με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση

Πέρασε καυτές νύχτες με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, χόρεψε αισθησιακά για τους καλεσμένους του στη βίλα Αρκορε, έλαβε ως δώρο χρηματικά ποσά, έπειτα εμφανίστηκε κλαίγοντας και υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε είχε επαφές με τον Καβαλιέρε, αποκάλυψε τη δραματική οικογενειακή ιστορία της και τέλος ενώπιον δικαστηρίου δήλωσε αθώα....

Ο λόγος για τη Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, γνωστή ως Ρούμπι, η οποία αναστάτωσε την Ιταλία και τη ζωή του πρώην πρωθυπουργού της χώρας, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί του όσο ήταν ανήλικη.
Τώρα, η Ρούμπι, η οποία υποστηρίζει
ότι έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν για να μεγαλώσει την κόρη της που απέκτησε με τον σύντροφό της και μάνατζερ Λούκα Ρίσο, περνάει στην αντεπίθεση.
Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, Τζουζέπε Τορτορέλι, η Ρούμπι πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον όσων υπονόησαν ότι είναι ή την χαρακτήρισαν «πόρνη».
Μάλιστα, δε σκοπεύει να περιοριστεί σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες στην Ιταλία, αλλά θα βγει και εκτός συνόρων καταγγέλλοντας τηλεοπτικούς σταθμούς, έντυπα για συκοφαντική δυσφήμηση.
Το θράσος της νεαρής Μαροκινής δεν έχει όρια, καθώς ο δικηγόρος της πρόκειται να διενεργήσει έρευνα για διακίνηση πορνογραφικού υλικού, αναφερόμενος στις φωτογραφίες της Ρούμπι που κυκλοφόρησαν όσο εκείνη ήταν ανήλικη και συνήθιζε να εμφανίζεται ημίγυμνη χορεύοντας σε κλαμπ της Ιταλίας.
Την ίδια ώρα, μία ακόμα καλεσμένη των μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι, η Μπάρμπαρα Φατζόλι, σε συνέντευξή της στο εβδομαδιαίο περιοδικό Diva e Donna δηλώνει απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Μπερλουσκόνι.
«Του τηλεφωνώ, αλλά δεν απαντά. Κάτι έσπασε ανάμεσα μας και δεν καταλαβαίνω γιατί. Ο Σίλβιο που γνώρισα εγώ ήταν τρυφερός και πάντα παρών. Τώρα δεν μου λέει ούτε κουβέντα, δεν με υπερασπίστηκε δημόσια και αυτό με θυμώνει. Εγώ είμαι η ίδια Μπάρμπαρα που εκτιμούσε», δήλωσε η Φατζόλι.
Η νεαρή, η οποία θα κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο για το σκάνδαλο μπούνγκα-μπούνγκα, είπε ότι ο Μπερλουσκόνι «είναι ένας από τους πιο σημαντικούς άνδρες της ζωής μου. Και πιστεύω πως εγώ είμαι από τις λίγες γυναίκες που τον αγάπησαν πραγματικά».
Keywords
Αναζητήσεις
ρουμπι δικηγορος αθηνα
Τυχαία Θέματα