Ο Κασιδιάρης επιτίθεται στους Ιεράρχες: «Πληρώνονται για να βρίζουν τη Χρυσή Αυγή»


Συνέχεια στις αποκαλύψεις που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας για τις σχέσεις της Χρυσής Αυγής με ιεράρχες έδωσε σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης, εξαπολύοντας επίθεση στον Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης
στη συγκέντρωση του κόμματος έξω από τον σταθμό του μετρό στον Ελαιώνα κατά της ανέγερσης τζαμιού στον Βοτανικό, εκτός από την επίθεση στον Μητροπολίτη Πειραιώς, καταφέρθηκε με προκλητικό τρόπο και κατά του Επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νιλς Μούιζνιεκς.

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο για ιεράρχες που ταυτόχρονα είναι και τέκτονες κι άλλους που «έχουν πάρει πάρα πολλά λεφτά για να υβρίζουν το κόμμα».

«Ιδίως στον Μητροπολίτη Πειραιώς που τόλμησε να πει ότι είμαστε παγανιστές, θα του υπενθυμίσω το 2010 και είπε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική ελπίδα για να πάει μπροστά η χώρα. Να τα θυμηθεί γιατί εκτίθεται ανεπανόρθωτα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Κασιδιάρης χαρακτήρισε τον Νιλς Μούιζνιεκς, που ζήτησε να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, «ανθέλληνα και άθλιο» και είπε: «του απαντούμε: μολών λαβέ. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

«Στόχος της Χρυσής Αυγής είναι να είναι πρώτο κόμμα στις δημοτικές εκλογές», τόνισε.
Keywords
Τυχαία Θέματα