ΠΟΕ-ΟΤΑ: Πάρτε πίσω το μέτρο της διαθεσιμότητας

Σε μαζική συμμετοχή στην σημερινή πανελλαδική στάση εργασίας και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις πρωτεύουσες των νομών όλης της χώρας κατά της διαθεσιμότητας καλεί τους εργαζομένους η ΠΟΕ-ΟΤΑ...
Κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις της, η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει προκηρύξει τετράωρη στάση εργασίας
σήμερα Τρίτη, από τις 11.00 π.μ. έως τις 15.00 για την πρωινή βάρδια και από τις 15.00 το μεσημέρι έως τις 19.00 για την απογευματινή βάρδια.

Παράλληλα, προγραμματίζει συγκέντρωση στις 11.30 το πρωί, στην πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα και πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

«Με τη συνέχιση και κλιμάκωση των πολυήμερων και πολύμορφων αγώνων μας είμαστε αποφασισμένοι να αναγκάσουμε την άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση να πάρει πίσω το μέτρο της διαθεσιμότητας-απόλυσης χιλιάδων εργαζομένων στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση» τονίζει σε σχετική της ανακοίνωση η Ομοσπονδία.

Προειδοποιεί μάλιστα ότι «αν γίνει η αρχή, τότε ακόμα 25.000 χιλιάδες εργαζόμενοι θα βρεθούν το 2013 στην ίδια θέση, στον προθάλαμο της ανεργίας».

Στο μεταξύ, με άλλη ανακοίνωσή της, η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί τους συλλόγους-μέλη της, σε συνεννόηση με τους αρμόδιους διευθυντές και τους αιρετούς, να προχωρήσουν στην αποστολή των στοιχείων που αφορούν μόνο τους επίορκους υπαλλήλους.
Keywords
Τυχαία Θέματα