ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 'ΜΑΥΡΗ' ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ…

Απο το: aftodioikisiola.gr
Η απόφαση του Ανδριανού να διεξάγει άμεσο έλεγχο στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά την Παρασκευή (7/11), σε αρκετούς προκάλεσε έκπληξη. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού έλαβε καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες και την επόμενη μέρα έστειλε στις εγκαταστάσεις και το ΣΔΟΕ...

Το πόρισμα που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελέα κατά της διαφθοράς
κα Ελένης Ράικου, καθώς και στην Ειδική Διεύθυνση Ελέγχου Εθνικών και Κοινοτικών Δαπανών και Καταπολέμησης Απάτης και Διαφθοράς του Υπουργείου Οικονομικών έδηξε πως έχουν κάνει φτερά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μιας από τα από τα χειρόγραφα βιβλία του λογιστηρίου του ΕΑΚΝ προκύπτει ότι θα έπρεπε να υπάρχουν ταμειακά διαθέσιμα, και αυτά δεν φαίνεται να αποτυπώνονται στους αντίστοιχους τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρεί το ΕΑΚΝ.

Επίσης στο πόρισμα φαίνεται πως ο πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου ο όποιος παραμένει άφαντος κ.Κωνσταντίνος Πρίφτης έχει εισπράξει τέσσερις επιταγές συνολικού ύψους 280.000 ευρώ χρήματα τα οποία δεν έχουν μπει στα ταμεία.

Σε απόγνωση βρίσκονται και οι επιχειρηματίες που έχουν μισθώσει ακίνητα μέσα στο Αθλητικό Κέντρο οι οποίοι πλήρωναν τις υποχρεώσεις τους αλλά τα χρήματα δεν έμπαιναν ποτέ στα ταμεία του αθλητικού κέντρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisiola.gr η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς κα.Ελένης Ράικου, μέσα στην εβδομάδα θα ασκήσει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα