ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΡΑΓΔΑΙΑ (?)...

ΘΕΜΑΤΑ: Mac Slavo
Δημοσίευση: 9 Οκτωβρίου2015
Το ζήτημα του ανώτατου ορίου χρέους επιστρέφει στο προσκήνιο της Αμερικανικής πολιτικής, απειλώντας και πάλι τον τερματισμό λειτουργίας...

της κυβέρνησης.
Την τελευταία φορά, ο τερματισμός λειτουργίας οδήγησε σε μεσεγγύηση για πολλούς οργανισμούς που ανέστειλαν τις εργασίες τους για πολλούς κυβερνητικούς υπαλλήλους. Πολλά πολιτικά τεκταινόμενα κυριάρχησαν στον κύκλο των ειδήσεων, αλλά, τελικά, τα πράγματα επέστρεψαν
στην στοιχειώδη ομαλότητα.
Αυτή τη φορά μπορεί τα πράγματα να είναι διαφορετικά, καθώς μια σειρά από κρίσιμους παράγοντες πρέπει να αντιμετωπιστούν από τους Αμερικανούς το 2015. Την περασμένη εβδομάδα, το Κογκρέσο ψήφισε «δικονομικό στρατιωτικό νόμο» για την αντιμετώπιση των δαπανών σε μια προσωρινή βάση, σαν να αντιμετώπιζαν και πάλι μια κρίση ανώτατου ορίου χρέους.
Εν τω μεταξύ, αυτός ο πολύ ήσυχα, αναγγελθείς στρατιωτικός νόμος, δημιούργησε την ανάγκη για μια ψηφοφορία σχετικά με τους λογαριασμούς της ίδιας ημέρας, εμποδίζοντας τα μέλη, ακόμη και να αναγνώσουν την νομοθεσία που ψήφισαν, για να αποτραπεί διακοπή λειτουργίας της κυβέρνησης τύπου 1ης Οκτωβρίου (2013). Η κίνηση η οποία έγινε μόλις λίγες εβδομάδες πριν, δείχνει πόσο απελπιστικά έχουν γίνει τα πράγματα.
Ο Χιλ ανέφερε:
http://thehill.com/blogs/floor-action/house/255310-house-invokes-martial-law-to-speed-spending-bill-vote
Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, το Σώμα επικαλέστηκε την Τρίτη «στρατιωτικό νόμο» για να καταστεί δυνατή η ταχεία εξέταση του νομοσχεδίου δαπανών σαν προσωρινή λύση για να αποφευχθεί η διακοπή λειτουργίας της κυβέρνησης όπως έγινε την 1η Οκτωβρίου (2013).
Η χρήση του στρατιωτικού νόμου αναφέρεται στην παράκαμψη της τυπικής διαδικασίας που απαιτεί το Σώμα δηλ. να περιμένει μια ημέρα αφού η Επιτροπή Κανονισμού θα παράγει έναν κανόνα που θα καθορίζει τις παραμέτρους για συζήτηση στην ολομέλεια πριν από την ψηφοφορία.
[…]
Οι ηγέτες του GOP (Grand Old Party) επικαλέσθηκαν τον στρατιωτικό νόμο νωρίτερα αυτό το μήνα για να επισπευτεί ένα νομοσχέδιο για τις δαπάνες. Αλλά, τελικά, δεν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσουν μετά από την επιλογή της Γερουσίας να ασχοληθεί πρώτα με το νομοσχέδιο των δαπανών.
H κρίση αποσοβήθηκε – προς το παρόν.
Όμως, το δολάριο τώρα είναι ανεπιθύμητο ως εξαγώγιμο προϊόν. Καθώς οι ΗΠΑ ‘τρίζουν τα δόντια’ στην Ρωσία με του πολέμους τους ‘δι αντιπροσώπων’, η βάση για την Αμερικανική ισχύ στο εξωτερικό καταρρέει με ταχείς ρυθμούς.
Η Κίνα είναι έτοιμη να προχωρήσει με μια "παγκόσμια επαναφορά" που θα περιλαμβάνει το γουάν σε ένα παγκόσμιο ‘καλάθι’ νομισμάτων, και θα εκτοπίσει το δολάριο από το καθεστώς του σαν αποθεματικό νόμισμα.
Η αύξηση στα προβλήματα των ΗΠΑ και των κυβερνητικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων δίνει μια αυστηρή προειδοποίηση ότι τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο.
Η έκθεση SGT εκδίδει μια κρίσιμη (που δεν έχει αναφερθεί επαρκώς) προειδοποίηση: "Ζούμε τις τελευταίες ημέρες της Δημοκρατίας."
ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=yFSl7Z_vrr4
Στο πάρα πάνω βίντεο, ο Sean συνοψίζει από την έκθεση SGT, αυτές τις σημαντικές δυναμικές που συμπίπτουν με τον δικονομικό στρατιωτικό νόμο του Κογκρέσου :
• Το δολάριο καταρρέει.
• Η Κίνα απαιτεί μια «επαναφορά» των παγκόσμιων νομισματικών προτύπων, τα οποία θα επέφεραν το επίσημο τέλος της βασιλείας του δολαρίου ως αποθεματικό νόμισμα.
•Στη θέση του θα μπει, ένα παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα που προγραμματίζεται και διαμορφώνεται από το 2009, χρησιμοποιώντας ως αξία ένα ‘καλάθι’ νομισμάτων, και SDRs* ως μηχανισμός στην παγκόσμια σκηνή.
Σημ.μτφρ: SDRs* : Ένας διεθνής τύπος νομισματικού αποθεματικού νομίσματος, που δημιουργήθηκε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) το 1969, που λειτουργεί ως συμπλήρωμα στα υπάρχοντα αποθέματα των χωρών μελών.
• Ο Πούτιν μάχεται ανοιχτά με τις ΗΠΑ σε πολλαπλά μέτωπα, καθώς ο πόλεμος ενάντια στην τρομοκρατία μετατρέπεται σε μια Ρωσική επιθετική ενέργεια στη Συρία, αλλά και στην Ουκρανία η κατάσταση παραμένει τεταμένη.
• Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (FED) αντιμετωπίζει μια υπαρξιακή κρίση λόγω των διπολικών αποφάσεών της στην προώθηση της ποσοτικής χαλάρωσης και / στις ρυθμίσεις των επιτοκίων, οδηγώντας την οικονομία στην εντατική.
• Οι ταχείες σπιράλ κυκλικές κινήσεις του Χρηματιστηρίου, προκαλούν διαφαινόμενες καταστροφές παραγώγων, καθώς ένα σύστημα ευρείας οικονομικής κατάρρευσης απειλεί μόνιμα το χρηματοπιστωτικό σύστημα, και καθώς οι εμπειρογνώμονες προβλέπουν την κατάρρευση ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα της κρίσης του 2008, και των επιζήμιων πολιτικών ανάκαμψης στη συνέχεια, που έδωσαν περισσότερη δύναμη από ποτέ στις τράπεζες.
• Ο Διαδικαστικός στρατιωτικός νόμος ψηφίστηκε από το Κογκρέσο, υπό το πρόσχημα της αντιμετώπισης του επόμενου γύρου του ανώτατου ορίου χρέους
Αυτό θα μπορούσε να είναι η καλύτερη ασφάλιση έναντι της οικονομικής κατάρρευσης
http://www.backyardliberty.com/vsl/index.php?
Ανατριχιαστικά, οι SGT βάζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες την ετικέτα της "μπανανίας", σημειώνοντας ότι πληροί τα κριτήρια του ορισμού:
Ο ορισμός της μπανανίας αυτός καθαυτός χαρακτηρίζει μια πολιτικά ασταθή χώρα η οικονομία της οποίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις εξαγωγές περιορισμένων προϊόντων - όπως τα δολάρια.
Συνήθως έχει στρωματοποιημένες κοινωνικές τάξεις, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης και εξαθλιωμένης εργατικής τάξης, και εξουσία της πλουτοκρατίας, των επιχειρήσεων, της πολιτικής και στρατιωτικής ελίτ. . Αυτή η πολιτική οικονομικής ολιγαρχίας ελέγχει τις παραγωγές του πρωτογενούς τομέα για να εκμεταλλεύεται την οικονομία της χώρας (πηγή: Wikipedia)
Τώρα, η τελευταία επίφαση της ισχύος της εν λόγω δημοκρατίας, στη στρατιωτική της δύναμη και την «εξαγωγή Ελευθερίας και Δημοκρατίας», θα εξασθενίσει σημαντικά με τον θάνατο του δολαρίου.
Το μαχαίρι έχει φτάσει μέχρι το κόκαλο, όπως σημειώνει η έκθεση SGT :
Τώρα το αξιόποινο Κογκρέσο και η κυβέρνηση- σκιά πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον δικονομικό στρατιωτικό νόμο για να περάσουν τα μέτρα των δαπανών σε προσωρινή βάση για να κρατήσουν όλο το οικοδόμημα από τραπουλόχαρτα από το να καταρρεύσει.
Και τίνος είναι το λάθος;; Πρέπει να θυμόμαστε και να δείχνουμε προς την κεντρική τράπεζα Rothschild - Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ είναι η υπαίτια για όλα αυτά:
Ολόκληρο το σύστημα έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να στύψει και το τελευταίο δολάριο από τον αμερικανικό λαό, να χρεοκοπήσει το Υπουργείο Οικονομικών, και να γονατίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής - έτσι ώστε ένα νέο διεθνές νόμισμα να μπορεί να αναδυθεί σαν φοίνικας από τις στάχτες.
Ζούμε τις τελευταίες ημέρες της Δημοκρατίας.
Η Δημοκρατία πέθανε, ανεπίσημα, έναν αιώνα πριν, με τη δημιουργία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, και πολλές άλλες αλλαγές στην εξουσία, των οικονομικών και θεσμικών οργάνων κατά τη διάρκεια εκείνης της εποχής.
Σήμερα, στο τελικό στάδιο, η υπονόμευση του δολαρίου ως αποθεματικού νομίσματος (καθιερώθηκε το 1972 υπό την σκιώδη προεδρία του Χένρυ Κίσινγκερ κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Νίξον και του Φορντ) μπορεί κάλλιστα να είναι αρκετή για να προκαλέσει μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση επικών διαστάσεων, και είναι πιθανό να καταστραφεί ο πλούτος και η δύναμη σχεδόν όλων των Αμερικανών, καθώς και των χρηματιστηρίων σε όλο τον κόσμο.
Είναι πιθανό να υπάρξει ένας βαθύς οικονομικός πόνος για τους περισσότερους Αμερικανούς κατά τη διάρκεια αυτής της νομισματικής κρίσης. Αυτό θα σήμαινε όχι μόνο την τεράστια καταστροφή πλούτου σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και οικογένειες, αλλά και μια απειλή για τη φυσική επιβίωση εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων - οι οποίοι θα πρέπει να υπομείνουν έλλειψη χρημάτων Ελληνικού στυλ, έλλειψη τροφίμων, πείνα, διακοπές ρεύματος, ταραχές, λεηλασίες και έλλειψη κυβερνητικής βοήθειας.
Εν τω μεταξύ, σε πολιτικό επίπεδο, η πτώση της Αμερικάνικης αυτοκρατορίας στο εξωτερικό, η ηγεμονία της και η κυρίαρχη φωνή της στο παγκόσμιο γίγνεσθαι θα είναι ακόμη μεγαλύτερη – με την περαιτέρω εξασθένιση της οικονομικής κατάστασης της χώρας, και θα έχει ενισχυμένη επίδραση σε ατομικό επίπεδο.
Αν Αμερική χάνει συμμαχίες που βασίζονται στην εξαγωγή του δολαρίου, το οποίο στηρίζει τις στρατιωτικές ενέργειες της και κρατάει την Pax Americana ζωντανή. Τι θα συμβεί όταν το δολάριο δεν έχει πλέον καμία αξία; Θα δούμε σύντομα αντίπαλες υπερδυνάμεις να τείνουν χείρα βοηθείας;
Ποια θα είναι η ζωή κάτω από ένα παγκόσμιο νόμισμα, σε μια εποχή ψηφιακού ελέγχου;
Μπορεί μια άλλη δημοκρατία να ξεφυτρώσει στις ΗΠΑ, μετά από αυτή την εποχή της τυραννίας; Θα υπάρξουν πατριώτες εκεί έξω για να αποκαταστήσουν την ελευθερία;
Keywords
κογκρεσο, δολαριο, δολαριο, κογκρεσο, διεθνές νομισματικό ταμείο, εν λόγω, διακοπες ρευματος, θεματα, mac, ψηφοφορία, http, λύση, δηλ, party, ηπα, ρωσία, ισχύ, βιντεο, https, youtube, ΔΝΤ, τραπεζες, fed, ετικέτα, rothschild, στυλ, γίγνεσθαι, pax, δεη διακοπες ρευματος, διακοπη ρευματος, www.youtube.com, αξια, νεα κυβερνηση, θεμα εκθεσης 2012, εκλογες ηπα, τελος του κοσμου, η ζωη, μια ημερα, βιντεο, ρωσία, δημοκρατια, ηπα, κινα, οικονομια, ουκρανια, υπουργειο οικονομικων, φυσικη, mac, youtube, αυξηση, αμερικη, εβδομαδες, γινει, γίγνεσθαι, δηλ, δυναμη, διεθνές νομισματικό ταμείο, δειχνει, εγινε, εκθεση, ελλειψη, εβδομαδα, ενεργεια, εν λόγω, εποχη, ετικέτα, ζωη, ηγεμονια, ηνωμενες πολιτειες, ησυχα, κυβερνηση, κινηση, κισινγκερ, λύση, νιξον, πεθανε, πουτιν, προβληματα, ρυθμισεις, συζητηση, συνεχεια, συντομα, σειρα, συρια, σωμα, στυλ, τυπος, τριτη, ισχύ, φοινικας, φωνη, φορα, ψηφοφορία, bill, εξαγωγες, ετοιμη, house, ηγετες, https, χωρα, υπουργειο, law, pax, rothschild, speed, σκηνη, τραπεζα, θεματα
Τυχαία Θέματα