Audi Allroad Shooting Brake Concept. Με το βλέμμα στο εγγύς μέλλον

10:22 14/1/2014 - Πηγή: TNSite

Σχεδιασμένο για να προσφέρει μια «συγκεκριμένη ματιά στο εγγύς μέλλον», το off-road concept είναι εμπνευσμένο από το TT με ενιαία τραπεζοειδή μάσκα που πλαισιώνεται από matrix LED προβολείς .

Το crossover είναι επίσης εξοπλισμένο με ποδιές αλουμινίου, επιθετικά διογκωμένα φτερά και πίσω διαχύτη . Άλλα αξιοσημείωτα highlights περιλαμβάνουν ένα διπλό σύστημα εξάτμισης και ζάντες 19-ιντσών κατασκευασμένες από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα .

Η καμπίνα διαθέτει σπορ καθίσματα,

τελειώματα αλουμινίου και αλκαντάρα επένδυση οροφής . Υπάρχει επίσης και μια 12,3 ιντσών ψηφιακή οθόνη που έχει αντικαταστήσει το ταμπλό οργάνων που παρέχει όλες τις συνήθεις πληροφορίες.

Η δύναμη παρέχεται από ένα plug-in υβριδικό σύστημα που αποτελείται από έναν 2.0 - λίτρων TFSI βενζινοκινητήρα και δύο ηλεκτροκινητήρες . Αυτό το σύνολο δίνει στο πειραματικό μοντέλο συνδυασμένη μέγιστη απόδοση 408 ίππων και 650 Nm ροπής . Το αυτοκίνητο μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα , ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα (155 mph).

Όσον αφορά τη μέση κατανάλωση; Είναι μόλις και μέσο όρο 1,9 λίτρα ανά 100 χλμ.., σύμφωνα με την Audi.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα