H Rihanna δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία στο νέο της video clip [εικόνες + βίντεο]

09:00 3/10/2013 - Πηγή: TNSite

Με ένα ολόσωμο δίχτυ που δεν καλύπτει απολύτως τίποτα, ένα μικροσκοπικό εσώρουχο, σέξι βλέμμα και πλατινέ κοντό μαλλί εμφανίζεται η Rihanna στο βίντεο που ετοιμάζει για το τραγούδι της Pour It Up και σκανδαλίζει. Η καλλονή από τα Μπαρμπάντος πριν ακόμη βγει το βίντεο σε κυκλοφορία έχει αναστατώσει εκατομμύρια χρήστες των social media που ανυπομονούν να την δουν να χορεύει μπροστά τους γυμνή σχεδόν.

Η

25χρονη σούπερ σταρ ανέβασε φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο instagram και προκάλεσε τον ντόρο που μόνο αυτή ξέρει να προκαλεί στο διαδίκτυο. Η αλήθεια είναι πάντως ότι αυτό το στυλ της μοιραίας γυναίκας των 20s της πάει πολύ! Για όσους μάλιστα την θεωρούν ασυγκράτητο θηλυκό φρόντισε να τους εξάψει ακόμη περισσότερο την φαντασία λέγοντας πως μετά τον χωρισμό της από τον Chris Brown νιώθει μοναξιά κι έχει να κάνει σεξ εδώ και καιρό. Επίσης δήλωσε πως δεν της αρέσουν πλέον πολύ τα ξενύχτια: «Σιχαίνομαι τα πάρτι. Δεν ξέρω αν φταίνε τα τακούνια μου. Δεν μου αρέσει να στέκομαι με τα τακούνια για πολύ ώρα. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό αλλά έχω πλέον βαρεθεί».

Μέχρι να κυκλοφορήσει το βίντεο ας ακούσουμε το τραγούδι, αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τον Mike WiLL Made It, με τον οποίο μάλιστα λέγεται πως είναι ζευγάρι η Miley Cyrus.

SpiroSpero

Keywords
Τυχαία Θέματα