"Πράσινος Γολγοθάς"!

20:36 11/10/2013 - Πηγή: TNSite

Oικονομικό "Γολγοθά" έχει να διαβεί το "τριφύλλι" έως τέλος του χρόνου! Με το που τελειώνει ο Οκτωβριος, η "πράσινη" ΠΑΕ, οφείλει να καταβάλλει στους ποδοσφαιριστές

χρήματα για τις (καθορισμένες βάσει χρονοδιαγράμματος), δόσεις συμβολαίων, και, αμέσως μετά, ακολουθεί στη Λεωφόρο, η "μητέρα των μαχών", Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Η...αποπληρωμή των δόσεων που θα συνεχιστεί ωε τέλος της χρονιάς, "τρέχει" ταυτόχρονα με το θέμα των διακανονισμών, που αφορά σε παλαιότερους παίκτες, συνολικά μιλάμε για 4 εκ.ευρώ.

Αν

και δεν υπάρχει η...πολυτέλεια της προτεραιότητας σκοπός των διοικούντων είναι "πάση θυσία", οι παίκτες να κατέβουν πληρωμένοι για το "κλάσικο" της Ελλάδας, το ντέρμπι με τοτς "ερυθρόλευκους", χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως δεν "καίνε" οι οικονομικές εκκραμότητες, με τους πρώην ποδοσφαιριστές.

Επιδίωξη της διοίκησης, είναι η μεγάλη αγωνιστική προσπάθεια που κατάβάλλουν Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του, να μην "διαταραχθεί" από εξωγενείς παράγοντες, και για το λόγο αυτό ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του, προσπαθούν να κλείσουν και αυτό το "καυτό μέτωπο", ταυτόχρονα με τα (αρκετά) υπόλοιπα, που επίσης χρήζουν άμεσης, και άνευ χρονοτριβής, επέμβασης...

Ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ, αναμένεται για ακόμα μία φορά να βάλει το χέρι στην τσέπη, ενώ περιμένει συμπαράσταση από τους "οικονομικά εύρωστους φίλους του "τριφυλλιού", οι οποίοι, λίγο πολύ είναι γνωστοί στους φίλους της ομάδας καθώς όποτε μπορούν (λόγω φόρτου εργασίας), δίνουν το "παρών" στο "Απόστολος Νικολαίδης".

Εκτός, λοιπόν, από τα συμβόλαια των νυν ποδοσφαιριστών που "εδώ και τώρα" πρέπει να καλυφθούν οικονομικά, εκτός του ότι η ΠΑΕ οφείλει να βρει (συναινετική) λύση στο θέμα των προσφυγών, σε εξέλιξη είναι και το θέμα του "καλλωπισμού" της Λεωφόρου που είναι σε συνάρτηση με την εκταμίευση των 7 εκ.ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής, και, επίσης, "τρέχει" και το θέμα της μετεγκατάστασης των "πράσινων" Ακαδημιών στο "Απήλλειον", κάτι που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον Γιάννη Αλαφούζο, καθώς τα παιδιά των Ακαδημιών θα συνεχίσουν να στελεχώνουν σε ολοένα και μεγαλύτερο βαθμό, την πρώτη ομάδα.

Αγωνιστικά, η μεγάλη πρόκληση για τον Γιάννη Αναστασίου είναι το "ξύπνημα" παικτών που (αποκτήθηκαν για) να κάνουν τη διαφορά.

Δεν είναι μυστικό πως ο "Ολλανδός" έχει δύο μεγάλους "πονοκεφάλους" που ακούνε στα ονόματα: Μέντες Ντα Σίλβα, Εμίρ Μπαϊράμι, ενώ περιμένει και τον Ντάνιελ Πράνιτς να κάνει το "restart".

Ο 41 ετών τεχνικός, κάνει τεράστια προσπάθεια και έχει επιφορτιτεί με το μεγάλο στοίχημα, του να καταφέρουν οι δύο πρώτοι να ενσωματωθούν στη φιλοσοφία της ομάδας και ο Κροάτης να φτάσει στο ζητούμενο επίπεδο, φυσικής κατάστασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα