Ανάλυση/Εκτίμηση ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

11:21 17/3/2013 - Πηγή: TNSite
349. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (20:00)-LiVE Streaming- (SporTV 2)

* Η Ατλέτικο έχει φύγει με το διπλό τα 2 τελευταία χρόνια από την Παμπλόνα (0-1 και 2-3 τα επιμέρους σκορ πέρσι και πρόπερσι).

Γήπεδο: «El Sadar»
Προϊστορία 10ετίας: 8-1-3

ΟΣΑΣΟΥΝΑ (15η): Η μηδενική συγκομιδή στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (εντός έδρας ήττα από Αθλέτικ Μπιλμπάο, εκτός έδρας ήττα από Μπέτις) δεν επιτρέπει στην Οσασούνα να... κοιμάται ήσυχη, αναφορικά με τη «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία. Τα δύο αυτά αρνητικά αποτελέσματα πήραν τη σκυτάλη από ένα αήττητο σερί 4 αγώνων πρωταθλήματος

(3 νίκες, 1 ισοπαλία), με το σύνολο από την Παμπλόνα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +4 από την «επικίνδυνη ζώνη» (28-24, η Μαγιόρκα έχει αγωνιστεί ήδη). Πολύ σημαντική η απουσία του αρχισκόρερ της ομάδας, Κίκε Σόλα, με τον Νίνο να αναλαμβάνει σήμερα να «βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά» στην επίθεση.

Προηγούμενο ματς: Την προπερασμένη Παρασκευή (08/03) η Οσασούνα έφυγε με... κατεβασμένο το κεφάλι από την έδρα της Μπέτις, χάνοντας με 2-1. Δέχθηκε πρώτη γκολ στο 19ο λεπτό, ισοφάρισε με τον Χιλιάνο Φρανσίσκο Σίλβα στο 74’, όμως οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη στο 79’. Ο σκόρερ της Οσασούνα αντίκρισε την απευθείας κόκκινη στο 90ο λεπτό.

Στατιστικό: Το 2-1 της περασμένης αγωνιστικής πήρε τη σκυτάλη από 5 διαδοχικά Under 2,5.

Απουσίες (5): Τιμωρημένος ο μέσος Φ. Σίλβα (6/1). Τραυματίες οι Κίκε Σόλα (ΕΠ 23/7, αρχισκόρερ), Λοέ (ΜΕ 18/1) και Ρουμπέν Γκονζάλεθ (ΑΜ 9/0). Στα πιτς ο μέσος Σίσι (11/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Α. Φερνάντεθ – Νταμιά, Φλάνιο, Αρίμπας, Μπερτράν – Όιερ, Λόλο – Ντε Λας Κουέβας, Αρμεντέρος, Θεχούδο – Νίνο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (3η): Περιθώρια για περαιτέρω απώλειες δεν υπάρχουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία αγνοεί τη νίκη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (0-1-1), μη έχοντας μάλιστα καταφέρει να πετύχει γκολ. Η εντός έδρας ήττα από τη Σοσιεδάδ της περασμένης αγωνιστικής (πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα μέσα στο «σπίτι» της) έδειξε περίτρανα ότι οι «ροχιμπλάνκος» διέρχονται περίοδο «κοιλιάς». Η Ρεάλ όχι μόνο τους έχει προσπεράσει, αλλά από χθες βρίσκεται στο +4. Ως εκ τούτου, μόνο η νίκη είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα σήμερα για την 3η Ατλέτικο (57β.).

Προηγούμενο ματς: Την πρώτη εντός έδρας ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα έμελλε να γνωρίσει την περασμένη Κυριακή η Ατλέτικο, χάνοντας από την ανεβασμένη Σοσιεδάδ με 0-1. Δέχθηκε το γκολ στο 53ο λεπτό.

Στατιστικό: Στο NG και Under 2,5 τα 4/5 τελευταία ματς της Ατλέτικο (1 για Γιουρόπα Λιγκ, 3 για πρωτάθλημα).

Απουσίες (2): Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Γκοδίν (26/1). Τραυματίας ο μέσος Τιάγκο (19/2).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Κουρτουά – Φ. Λουίς, Κάτα Ντίας, Μιράντα, Χουανφράν – Γκάμπι, Μ. Σουάρεθ, Αρντά, Κόκε – Ντιέγκο Κόστα, Φαλκάο.

Εκτίμηση TNSite2 (2.10)

Keywords
Τυχαία Θέματα